• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pomjerila utakmicu u Evroligi zbog prvog meča "orlova" u Kataru!

Autor Dragan Šutvić

Na Malom Kalemegdanu reagovali zbog rasporeda Svjetskog prvenstva u Kataru

 crvena zvezda pomjerila utakmicu zbog svjetskog prvenstva  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda će igrati utakmicu Evrolige protiv Makabija u četvrtak, 24. novembra, od 17.30 časova. To je zvanično potvrvđeno na sajtu Evrolige, dok će sve ostale utakmice biti odigrane u terminu od 20 sati i kasnije.

Ovom promjenom, crveno-bijeli su uspjeli da ne "preklope" termin svog meča u Evropi sa susretom fudbalske reprezentacije protiv Brazila u Kataru, zakazanim za isto veče, u 20 časova. Navijači crveno-bijelih tako će imati vremena da se poslije košarke posvete najvećem takmičenju na svijetu.

Iste večeri od 20.45 časova na programu je i duel Real Madrid – Partizan i ostaje da se vidi da li će crno-bijeli igrati na terenu "kraljevskog kluba" u vrijeme u kojem Piksijevi "orlovi" budu na prvom meču Mundijala u Kataru. 

Oba "vječita" rivala imaće te sedmice naporne dane, jer će dvije večeri prije navedenih utakmica takođe biti na terenu. Zvezda će u utorak 22. novembra gostovati Albi od 20 časova, a Partizan će iste večeri igrati protiv Barselone u Španiji od 20.45. A prvog dana sljedeće nedjelje, u ponedjeljak 28. novembra, biće odigran prvi "vječiti" derbi u ABA ligi od 20 časova. Istog dana Srbija će na Svjetskom prvenstvu igrati drugu utakmicu, protiv Kameruna, ali u jutarnjem terminu, od 11 časova.

Na dan treće utakmice Svjetskog prvenstva, Srbija – Švajcarska u petak, 2. decembra od 20 časova, takođe ima košarke. Zvezda bi sat ranije, od 19 sati, trebalo da počne utakmicu protiv Virtusa u Evroligi i ostaje da se vidi da li će taj termin ostati nepromijenjen. U nedjeljama Svjetskog prvenstva ipak će košarka, kao i sve ostalo, pasti u drugi plan. Bar u vrijeme u kojem budu igrali "orlovi".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC