• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Topić dobio fantastične vijesti iz NBA lige!

Autor Dragan Šutvić

Nikola Topić je dobio poziv za "green room" što znači da će da bude izabran u prvoj rundi, zna se i ko ga najviše želi...

 Nikola Topić će biti izabran u prvoj rundi drafta  Izvor: MN PRESS

Nikola Topić biće izabran na ovogodišnjem NBA draftu. Potvrda toga stigla je od strane Džonatana Givonija, novinara "ESPN-a". O čemu se radi? O tome da je supertalentovani srpski plejmejker dobio poziv za "green room". U pitanju je prostor koji se nalazi ispred bine na kojoj komesar Adam Silver saopštava imena odabranih igrača na draftu.

To je potvrda da će da bude izabran u prvoj rundi drafta, a vrlo je moguće i da bude među prvih 10 pikova. Ko će da ga izabere? Već neko vrijeme priča se da će da ode kod Grega Popovića u San Antonio i da će tamo da igra sa "vanzemaljcem" Viktorom Vembanjamom. Sparsi na draftu imaju dva pika u prvoj rundi i biraju sa četvrtog i sa osmog mjesta.

U "Barklajs centru" u Bruklinu će u noći između 26. i 27. juna po srpskom vremenu da bude održan draft za prvu rundu (do 30. pika), dok će u noći između 27. i 28. juna da se održi draft za drugu rundu (od 31. do 60. pika). To je velika promjena koja je donesena od ove sezone. Pravo prvog pika ima Atlanta, pa slijede Vašington, Hjuston, San Antonio, Detroit, Šarlot...

Podsjetimo, Nikola je doživio povredu i ima delimično pokidane prednje ukrštene ligamente i postoje najave da bi mogao da propusti celu narednu sezonu.

"Strahovi NBA timova su se ostvarili kada je na lekarskim pregledima i ‘draft kombajnu’ otkriveno da je Topić djelimično pokidao prednji ukršteni ligament koljena i da će ta povreda morati da bude liječena operacijom. Dužinu oporavka će morati da odrede ljekari-specijalisti u SAD, ali ne bi bilo iznenađenje da propusti čitavu prvu sezonu. Na isti način su to prethodnih godina učinili Čet Holmgren, Džoel Embid, Majkl Porter Džunior i Blejk Grifin na startu svojih karijera u NBA", piše u Givonijevom tekstu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC