• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svetislav Pešić potvrdio - on ne ide na Olimpijske igre! "Tako je uradio i Nikola Jokić, tako rade najbolji!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor Srbije Svetislav Pešić govorio je o otkazima u reprezentaciji i povredama.

 svetislav pesic o otkazu vladimira lucica Izvor: MN PRESS

Muku muči Svetislav Pešić, a još nije okupio tim na pripreme za Olimpijske igre u Francuskoj! Izbacio je širi spisak nacionalnoig tima, a jedan igrač mu je već otpao zbog povrede. Sada je gostujući u podkastu "Kod Luke i Kuzme" srpski selektor objavio da su istinite informacije da iskusni košarkaš i kapiten nacionalnog tima neće igrati za Srbiju.

"Lučić je, nije to nikakva ekskluziva, nije otkazao, ali je rekao da ne može. I šta sada? Da li ja njemu treba da kažem - moraš? On kaže: "Pa znam da moram, ali ne mogu!" Ili prošle godine Jokić koji je odigrao preko sto utakmica, on je rekao: "Ja hoću, ali mi tijelo i glava ne dozvoljavaju!" Kada dođeš u reprezentaciju ti na sebe preuzimaš odgovornost svog individualnog učinka. Drugo, preuzimaš odgovornost prema saigračima, moraš da se dobro pripremiš, da bi mogao da ispuniš sva očekivanja svojih drugova iz tima. I naravno, očekivanja od trenera. Ako nisi spreman to da izneseš, kažeš - ne mogu. To rade najbolji igrači na svijetu. To radi i Jokić, između ostalih. Lučić je rekao: Jednostavno, ja ću da dođem, ali to što ja želim od sebe da dam za reprezentaciju i što ti, kouč, očekuješ od mene, da ja to dam i tako dalje, ja za to nisam spreman", otkrio je Pešić.

Dotakao se potom situacije sa Nikolom Jovićem, koji je povrijeđen...

"Znaće se, mislim da ništa nije kritično, ali znaće se vjerovatno dvije nedjelje poslije povrede, to će biti ponedjeljak-utorak, vjerovatno utorak. Jer mu je noga pod otokom, a taj otok je...

Ipak, ne radi se o povredi zgloba...

"Nije zglob. Ali nije ni, kao što negdje sam vidio, neki pišu peta, metatarzalna kost i tako dalje. Nije. Vidjećemo, snimci su dobri, ali ne toliko dobri zato što je ogroman otok. Hematom, pa ne može da se vidi. Ali dobro, već sad se radi na tome ovih sedam dana da taj otok prođe, ne samo zbog snimanja, nego zbog sljedećeg koraka u toj njegovoj, kao se to kaže, terapiji", rekao je Pešić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC