• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Partizan hoće Ognjena Dobrića" Trač o ljubimcu navijača Zvezde zapalio društvene mreže

Jedan od miljenika Delija navodno na meti Partizana

 Da li će Ognjen Dobrić u Partizan Izvor: Stefanos Kyriazis/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

U "moru" tračeva u toku prelaznog roka, jedan je dodatno zapalio društvene mreže, da bi bivši košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić mogao da pređe u Partizan. Nekadašnje dijete i trofejni senior crveno-bijelih sada je igrač Virtusa, u koji je prešao prošlog ljeta, a crno-bijeli Željka Obradovića su usred temeljne rekonstrukcije tima, koji će imati malo zajedničkih tačaka sa sastavom koji je iznio u prethodne tri sezone.

Osim emotivnog momenta, na mogućnost ovog transfera uticaće i to da Dobrić ima ugovor sa Virtusom i za sljedeću sezonu. Iako prema pisanju u Italiji njegovo mjesto u timu nije "zacementirano", raskid tog ugovora vjerovatno bi nosio i dodatne finansijske zahtjeve - prema klubu ili prema igraču.

Ognjen Dobrić u ponedjeljak će se odazvati selektoru Svetislavu Pešiću na početku priprema za Olimpijske igre i to je u ovom trenutku jedino izvjesno kada je on u pitanju. Put iz Bolonje na crno-bijelu stranu Beograda ovog ljeta je prešao njegov saigrač Ife Lundberg, koji je ove nedjelje postao jedno od prvih pojačanja tima Željka Obradovića za sljedeću sezonu.

Ognjen Dobrić ima 29 godina i ponikao je u Crvenoj zvezdi, koju je napuštao samo tokom pozajmice FMP-u. Sa crveno-bijelima je osvojio četiri titule ABA lige, u njihovom dresu je postao reprezentativac, a sa Virtusom je prošle sezone osvojio Superkup Italije.

"Ne treba da me vole navijači Partizana"

Izvor: MN PRESS

Ove sezone je gostovao sa Virtusom Partizanu i posle toga je govorio o svom "fer" odnosu sa navijačima crno-bijelih. "Nije nikad ni bilo incidenata među nama. Normalno rivalstvo. Ne smatram da bi trebalo da me vole, ali postoji poštovanje i nadam se da će tako i biti. Nismo znali da će biti toliko igračaka. Rečeno nam je da će ih bacati, mnogo ih je bilo i to je dobra stvar."

BONUS VIDEO: Ognjen Dobrić o navijačima Partizana

Pogledajte

03:35
Dobrić posle pobede nad Partizanom
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC