• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odveli Pantera, hoće još jednog igrača Partizana!

Autor Dragan Šutvić

Problematični košarkaš Partizana mogao bi da pojača Barselonu i pridruži se Kevinu Panteru.

 Bruno Kaboklo odlazi u Barselonu Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Partizan rastao se na kraju prethodne sezone sa dosadašnjim kapitenom Kevinom Panterom, a Amerikanac koji ima i srpski pasoš preselio se u redove Barselone. Možda nije jedini, pošto mediji iz Španije pišu da bi uskoro mogao da dobije društvo iz prošlogodišnjeg tima beogradskih crno-belih!

Kako navodi "encestando", slavna Barselona zainteresovana je da ovog leta angažuje Bruna Kabokla koji ima nerazjašnjen status u Partizanu. Špance su oduševile fizičke karakteristike brazilskog košarkaša i u njemu vide idealno pojačanje za narednu sezonu, a da li će doći do dogovora u velikoj mjeri zavisi i od situacije u Beogradu. Kao što se zna, Kaboklo i Partizan trenutno nisu u sjajnim odnosima...

Brazilac je napustio klub tokom sezone, u samom finišu. Nije bio tu tokom borbe za trofej u Superligi Srbije, a prvi čovjek kluba Ostoja Mijailović istakao je da će Kaboklo ostati član Partizana nakon što plati kaznu za kršenje discipline. Ipak, drugačije informacije stigle su sa igračeve strane - preko svog agenta poručio je da želi raskid ugovora zbog neizmirenih obaveza tokom dva mjeseca ugovora, što bi moglo da dovede do definitivnog rastanka srpskog tima i brazilskog centra.

Ostaje da se vidi kako će se riješiti situacija, jer je Partizan nakon tih istupa u javnosti kaznio Bruna Kabokla, koji zvanično ima ugovor sa crno-bijelima i za narednu sezonu! U prethodnoj sezoni Bruno Kaboklo je odigrao 27 utakmica za Partizan u Evroligi uz učinak od 9,4 poena i četiri skoka. Na 28 mečeva u ABA ligi prosječno je bilježio 7,8 poena i 3,8 skokova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC