• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Partizanu napravio haos, u Evroligi ima spremnih da rizikuju! Pobjegao iz Beograda, nazire se šta će biti s njim

Autor Dragan Šutvić

Jedan od timova koji želi da angažuje Bruna Kabokla je izraelski Makabi...

 Makabi želi Brunu Kabokla Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Bruno Kaboklo (ne)ostaje u Partizanu... Kakva je sudbina brazilskog centra i da li će naredne sezone da nosi crno-bijeli dres to još uvijek nije poznato. Njegov agent poslao je zahtjev za raskid ugovora, klub je objavio da od toga nema ništa i da će da bude drakonski kažnjen, a sada je za njega stigla i nova ponuda iz Evrolige.

Kako piše izraelska "Walla sport" za njega je zainteresovan Makabi koji je već poslao ponudu. "Kontaktirali su Kabokla i svjesni su rizika koji postoji sa njim. Vide njegovu raznovrsnost u igri i iskustvo koje ima i vjeruju da mogu da kontrolišu njegov karakter kao što su uradili sa igračima koji su imali problematičnu reputaciju poput Vejda Boldvina", navodi se u tekstu.

Podsjećaju na sve probleme koje je Kaboklo pravio, prvenstveno na to što je prije dolaska u Partizan imao ugovor sa Venecijom. Prekršio je odredbe tog ugovora i došao u Humsku. Onda je pred početak finalne serije Superlige odlučio da napusti Beograd i da ode u Ameriku. Vide ga kao idealnu zajmenu za Džoša Niba koji je otišao u Armani.

Ovako je Partizan reagovao na zahtjev njegovog agenta o raskidu ugovora sa klubom. "Zbog počinjenih prekršaja, KK Partizan potražuje od Bruna Kabokla iznos ekvivalentan pet mjesečnih plata. KK Partizan je nakon okončanog disciplinskog postupka, 14. juna doneo odluku da se košarkaš Bruno Kaboklo kazni novčanim iznosom koji je ekvivalentan iznosu njegovih pet mjesečnih plata. Kazna je izrečena zbog neispunjavanja ugovornih obaveza, nedolaska na treninge i utakmice, to jest samovoljnog napuštanja tima. Ovim putem, KK Partizan ističe da u trenutku činjenja disciplinskih prekršaja nije imao dospjela dugovanja prema Brunu Kaboklu, te da Klub ima pravo da igrača zadrži i naredne sezone, i to će pravo iskoristiti", piše u saopštenju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC