• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se oprostio od tri igrača!

Autor Dragan Šutvić

Već nedjeljama se priča da Željko Obradović pravi potpuno novi tim Partizana.

 Doužer Kaminski i Pionitka napustili Partizan  Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Košarkaški klub Partizan rastaje se sa igračima iz prethodne sezone i polako kompletira igrački kadar za narednu takmičarsku godinu. Legendarni Željko Obradović imaće gotovo potpuno nov tim na raspolaganju, a već nekoliko nedjelja je jasno da crno-bijeli mijenjaju na svim pozicijama.

Dres Partizana naredne sezone neće nositi Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka i Frenk Kaminski, što je donekle bilo i očekivano. Crno-bijeli su se zahvalili trojici igrača na društvenim mrežama, iako je za Doužera i Kaminskog još krajem prethodne sezone bilo jasno da se neće vraćati u Partizan. Između ostalog, njih dvojica nisu bili ni licencirani za Superligu Srbije, pa su sezonu završili ranije.

Mateuš Ponitka dugo se pominjao kao jedan od igrača sa kojima bi Partizan mogao da produži saradnju, ali to se nije desilo. Postalo je jasno u subotu popodne da crno-bijeli i Poljak neće postići dogovor oko aktiviranja dodatne godine u ugovoru, pa da će se i on nakon samo jedne sezone odseliti iz Beograda.

Partizan bi u narednim danima mogao da otkrije kakav je status Uroša Trifunovića i Danila Anđušića kojima takođe ističe ugovor na kraju juna i za sada nemaju dogovor za narednu sezonu. Tu je i pitanje oko statusa Alekse Avramovića koji ima ugovor, ali i ponude iz inostranstva, pa bi srpski tim mogao da razmisli o rastanku.

Sa druge strane, biće i mnogo dolazaka u Partizana narednih dana. Već su stigli Vanja Marinković, Frenk Nilikina i Ife Lundberg, a čitava plejada igrača čeka ozvaničenje. Među njima su vjerovatno Arijan Lakić i Mario Nakić, a zatim i brojni stranci koji bi trebalo da čine osnovu tima za narednu sezonu. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC