• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan odlazak iz Partizana! Željko Obradović "od nule" pravi crno-bijele

Autor Dragan Šutvić

Nižu se odlasci iz Humske!

 Mateuš Ponitka odlazi iz Partizana  Izvor: MN PRESS

KK Partizan rastaje se i sa Mateušom Ponitkom, objavio je portal "Nova"! U "moru" rastanaka u Humskoj, na redu je i raskid ugovora sa Poljakom, koji je stigao među crno-bijele prošlog ljeta i odlazi poslije jedne sezone.

Nakon što se Partizan rastao sa kapitenom Kevinom Panterom (Barselona), krilnim centrom Zekom Ledejom (Armani), Alenom Smailagićem (Žalgiris), ranije sa Frenkom Kaminskim, Pi-Džej Doužerom, uz nagovještene rastanke sa Ognjenom Jaramazom, Aleksom Avramovićem...

Poljak Mateuš Ponitka (30) došao je u Partizan iz Panatinaikosa u ljeto 2023, a prethodno je igrao i za Ređo Emiliju, Zenit, Lokomotivu Kubanj... U crno-bijelom je u Evroligi igrao u prosjeku po 14 minuta i postizao 2,4 poena po utakmici, uz ulogu u timu koja je varirala tokom sezone. Po svemu sudeći, Ponitku više nećemo gledati u Partizanovom dresu:

U nedavnom intervjuu za "N1", Željko Obradović govorio je o promjenama u Humskoj ovog ljeta.

"Budite sigurni da kada su ljudi iz Partizana razgovarali o tome da je ovo sezona koja nije uspješna, sigurno je da su razgovarali o meni, ali su razgovarali o tome šta Željko Obradović predstavlja za ovaj projekat. Treba da kažemo i to, istine radi. I apsolutno sam svjestan toga. I donijeli smo rješenje koje smo donijeli. Kad neko ima sezonu za koju se kaže da nije uspješna - onda se ili mijenja trener i stručni štab ili ćemo odlučiti da promijenimo nekog igrača. Dali su mi povjerenje i vjeruju mi i uradiću sve da opravdam to povjerenje."

Dok pravi potpuno novi tim, Željko Obradović i Partizan već su postigli dogovor sa "potpisanim" bekom Virtusa Gabrijelom Ife Lundbergom, bekom/krilom Vanjom Marinkovićem iz Baskonije i francuskim plejmejkerom iz NBA lige, Frenkom Ntilikinom. Dok se nagađa da će uskoro doći i Arijan Lakić i Mario Nakić, iščekuje se još bombastičnih potpisa u Humskoj.

Jedno je sigurno - Partizan 2024/25 neće izgledati ni približno isto crno-bijelima iz prethodnih sezona.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC