• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte sramotno ponašanje Nijemaca: Izgubili bronzu protiv Srbije, pa šokirali sudije (video)

Da li je moguće da su se Nijemci poslije svega žalili na suđenje kod arbitara? Protiv Srbije koja je najviše oštećena na cijelom turniru...

 Nijemci se poslije poraza od Srbije žalili na suđenje Izvor: RTS1/Printscreen

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu pobijedivši svjetskog šampiona Njemačku 93:83. Na taj način, "orlovi" su uspjeli da sjajan nastup na Igrama uveličaju i odličjem oko vrata, iako su u posljednje dvije utakmice imali katastrofalno suđenje.

Posebno se to odnosi na polufinale protiv Sjedinjenih Američkih Država, kada je većina odluka arbitara išla na stranu NBA zvijezda. Uprkos protestu srpskog tima, nije se mnogo promijenilo ni u meču za treće mesto sa Nijemcima, naročito u drugom poluvremenu kada su naši igrači bili potpuno izgrebani zbog duela u kojima nisu dosuđeni faulovi. Na kraju su Srbi izveli svega 19 slobodnih bacanja, dok su Nijemci imali 15... 

Ni to nije spriječilo Nijemce da poslije meča burno protestuju kod sudija. Dok je Svetislav Pešić prišao i čestitao na urađenom na turniru, košarkaš "pancera" Moric Vagner se ponio potpuno drugačije. Pogledajte kako je to izgledalo:

Pogledajte

00:40
Nemci jure sudije
Izvor: RTS1
Izvor: RTS1

Moric Vagner je sarkastično prišao svakom od trojice sudija, pružio im ruku i evidentno nezadovoljan suđenjem pokušao je to da im stavi i do znanja. Čitav meč je protestovao i očekivao da će mu svirati faulove kao NBA zvijezdama, što nije, a samo na sebe može da se ljuti jer je šutirao 5/14.

Pogledajte i slavlje srpskih košarkaša nakon pobjede Srbije u Parizu:

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Deki

Ne znam zašto ovi emotivno obojeni članci. "Već dve utakmice smo imali katastrofalno suđenje." Gledao sam utakmicu i sudije su grešile na obe strane, ali više na uštrb Nemaca, pogotovo u prvom poluvremenu kada su nam sem što smo igrali dobro i pomogli da se odlepimo i posle celu utakmicu držimo tu prednost. A ja ni prvu utakmicu ne bih nazvao katastrofalnim suđenjem, katastrofalno suđenje je Srbija Turska 2010.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC