• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ovo mi se desilo prvi put u karijeri": Da li Pešić ostaje selektor Srbije? Pomenuo i Los Anđeles

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić i dalje nije siguran da li će produžiti ugovor ili je vrijeme za neke druge obaveze.

 Svetislav Pešić o bronzi na OI i ostanku na klupi Srbije Izvor: Kurir/Dado Đilas

Svetislav Pešić napravio je sjajan uspjeh sa reprezentacijom Srbije pošto su "orlovi" ljetos stigli do srebrnog odličja u Manili na Mundobasketu, dok su sada na Olimpijskim igrama u Parizu osvojili bronzu. Zaslužili smo i više, otvoreno je rekao Pešić poslije pobjede nad Nijemcima (93:83), evidentno još jednom upirući prstom u FIBA zbog suđenja protiv SAD. I te kako mu je stalo iako je u poznim godinama, pa se tako postavlja pitanje - da li ostaje na klupi Srbije?

Novinari u Parizu upitali su ga za njegov ugovor koji ističe sa završetkom Olimpijskih igara, a Pešić za sada nije odgovorio decidno da li ostaje: "Mislim da nacionalni tim ima budućnost. A kada je riječ o meni, sada je vrijeme za slavlje ovog velikog uspjeha i osvajanje medalje na Olimpijskim igrama", poručio je Pešić i dodao:

"Ja nemam nikakav plan. Da budem iskren, nemam plan, prvi put u svom životu ne znam šta želim da radim idućih dana. Želim da budem sa porodicom, prijateljima, da slavim i idem na odmor kao i poslije svakog turnira. Ne znam, stvarno ne znam. O srpskoj košarci, svi znaju mene i ja sam uvijek ukoliko sam im potreban. Za bilo šta, tu sam. Srbija mora znati da iskoristi ovaj uspjeh, iako nemamo domaću ligu, iako je košarka jako važan sport u našoj zemlji".

Prema njegovim riječima, neophodno je razmišljati o tome "kako unaprijediti košarku" bez obzira ko bio selektor, odnosno jedino što razmišlja je da analizira Olimpijske igre u Parizu i kako da se spremi za Los Anđeles. Možda je i time rekao nešto između redova o svom ostanku...

Pogledajte kako je izgledalo slavlje košarkaša Srbije poslije pobjede u Parizu:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC