• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA liga predstavila Igokeu m:tel: Tim iz Laktaša startuje iz Splita, a traži četvrti plasman u plej-of u pet sezona

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Regionalna ABA liga predstavila je u nedjelju šampiona Bosne i Hercegovine, tim Igokee m:tel, koji traži četvrti nastup u plej-ofu u posljednjih pet godina.

 ABA liga predstavila Igokeu m:tel Izvor: ABA liga j.t.d.

Igokea m:tel je klub koji posljednjih godina bilježi konstantno dobre rezultate. Momci iz Laktaša su se plasirali u plej-of ABA lige u tri od posljednje četiri godine i sada će gledati da nastave sa dobrim igrama i sezonu završe među osam najboljih ekipa na tabeli.

"Igosi" će put sezone 2024/25 započeti sa novim trenerom na klupi. Nenad Stefanović, bivši trener FMP-a, koji je postigao izuzetne rezultate i s "panterima" i s U18 reprezentacijom Srbije, stigao je u Laktaše da vodi ovaj novi projekat Igokee m:tel.

I on će imati prilično izbalansiranu mješavinu iskusnih i mladih igrača sa kojima će raditi u svom novom timu.

Igokea m:tel je zadržala neke od lidera tima iz prethodne sezone, poput Dragana Milosavljevića, Marka Jeremića, Nikole Marića i Gorana Filipovića, dok u timu ima supertalentovanih igrača koji bi mogli imati prelomnu sezonu, poput Ognjena Stankovića, Ognjena Radošića i drugih.

Igokea m:tel kreće iz Splita

Košarkaši Igokee m:tel će u novu sezonu krenuti sljedeće subote iz Splita, gdje će u okviru prvog kola ABA lige igrati protiv istoimenog hrvatskog kluba.

Klub je tokom ljeta dobio sedam novih igrača, a najveće ime koje je stiglo u Laktaše je svakako bivši igrač Borca i FMP-a Brajs Džons.

Džons je imao fantastičnu saradnju sa trenerom Stefanovićem dok su njih dvojica bili u "panterima" jer je Amerikanac bio jedan od najboljih košarkaša lige još u sezoni 2021/22 kada je prosječno bilježio 19,3 indeks korisnosti po utakmici.

Timu su se pridružila još neka poznata lica, među kojima su bivši igrači Partizana Strahinja Gavrilović i Vasilije Pušica, kao i bivši košarkaši Bosne Sandro Antunović i Vojin Ilić.

Sakar Anim i Terel Karter su takođe pojačali tim tokom ljeta i njih dvojica će debitovati u regionalnoj ligi.

Igokea m:tel je bila prava senzacija u prvom dijelu prošle sezone kada su zabilježili nekoliko istorijskih pobjeda, poput one protiv Partizana u gostima. Vidjećemo hoće li ponoviti uspjehe, ali sigurno je da će ekipa iz Laktaša biti težak protivnik i najmoćnijim regionalnim timovima.

Tim Igokee m:tel za sezonu 2024/25.

Andrej Aćimović (centar), Sakar Anim (bek šuter), Sandro Antunović (krilni centar), Terel Karter (centar), Faruk Duvnjak (bek), Strahinja Gavrilović (krilni centar), Vojin Ilić (krilo), Brajs Džons (bek), Vasilije Kuridža (bek), Vasilije Pušica (bek), Mihailo Bošković (krilo), Goran Filipović (bek), Ognjen Stanković (bek), Dragan Milosavljević (bek), Nikola Marić (krilni centar), Džeki Karmajkl (centar), Marko Jeremić (bek), Ognjen Radošić (bek), Velibor Milovanović (krilo).

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC