• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dončić ili Jokić? NBA legende se posvađale zbog Balkanaca koji su preuzeli NBA!

Autor Dragan Šutvić

Luka Dončić ili Nikola Jokić, ko je najprepoznatljiviji igrač lige?

 Luka Dončić i Nikola Jokić preuzeli NBA ligu Izvor: Printscreen/YouTube/All the smoke

Nikola Jokić i Luka Dončić su preuzeli NBA ligu! Srpski centar je tri puta bio MVP, a mnogi misle da je zaslužio još jednu titulu, a slovenački plej je bio jedan od kandidata za to priznanje svake godine. Sada je Pol Pirs u podkastu kod Kevina Garneta govorio o njima dvojici. Sada smatra da je Dončić igrač pod najvećim pritiskom da bude MVP za sezonu 2024/25.

"On je bio favorit za MVP trofej posljednje tri godine. Ako pričamo o tome ko je glavno lice lige Lukino ime odmah iskoči. Jednostavno osjećam da je on to sada", rekao je Pirs, a Garnet se ubacio i morao je ipak da stane na stranu Nikole Jokića. 

"Jokić je superstar. Mislim da ljudi gledaju Džokera i da iako on nije sjajan atleta jako je prisutan. On je veliki lider i jako lako postiže poene", rekao je veliki Kevin Garnet, kome ovo nije bio prvi put da hvali i brani centra iz Sombora. 

Na istom mjestu sa istim sagovornikom je prije nekog vremena detaljno objasnio zašto misli da je baš Nikola Jokić najbolji centar i najbolji košarkaš u NBA ligi.

"Ovo je Džokerova liga i pod time mislim da svi koji su četvorke ili petice izgledaju, djeluju ili oponašaju Jokića kao u ogledalu. Visoki post, dodavanja, gledam kako se cijela liga mijenja. Rotacije u napadu, to kako se on postavlja i kako igraju oko njega... Džoel Embid? Jeste li vidjeli njega? Karl Entoni Tauns, Donatas Sabonis, Alperen Šengun. Toliko utiče na ligu… Svi žele da igraju brzu košarku, a Denver sa njim ima pozicioni napad i kretnju oko njega", naglasio je on tada.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC