• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ponižavate me, budite oprezni": Jago se oglasio zbog kritika

Plejmejker Crvene zvezde Jago Dos Santos odgovorio na kritike porukom na društvenim mrežama.

 Jago Dos Santos odgovorio na kritike Izvor: MN PRESS

Košarkaš Crvene zvezde Jago Dos Santos odigrao je loše na gostovanju Parizu, uprkos Zvezdinoj pobedi. Sa njim na terenu srpski tim tonuo je u dvocifreni rezultatski minus dok je odmicala treća četvrtina. Potom je ušao Kodi Miler-Mekintajer, dao mnogo veći doprinos na poziciji plejmejkera i sa saigračima pokrenuo ekipu u veliki preokret i trijumf crveno-bijelih u Francuskoj. Za to vrijeme, Jago se više nije vraćao na teren.

Dan poslije, suočen sa kritikama na svoj račun, Jago se oglasio na društvenim mrežama. "Ponižavate me, ali svijet se okreće, budite oprezni", napisao je Brazilac.

Uz pretpostavku da se ne obraća nikome konkretno, već da odgovara na upućene kritike na svoj račun, Jago je sigurno motivisan da pokaže da je njegova loša forma samo trenutna i da će uskoro biti "onaj stari", od prošle sezone.

Brazilac je često bio u prvom planu tokom svojih 14 minuta na terenu, uz tri asistencije i tri izgubljene lopte, a nije bilo suspendovanog Miloša Teodosića da uđe sa klupe i popravi stvar. Srećom po njega i po Zvezdu, Miler Mekintajer (9 poena, 6 skokova, 7 asistencija) je u pravim trenucima radio važne stvari da pogura ekipu ka trijumfu na otvaranju evroligaške sezone.

Jago Dos Santos imaće šansu za iskupljenje za vikend, na gostovanju Splitu od 17 časova, a potom u srijedu protiv Baskonije u Beogradskoj areni i naravno - u svim utakmicama koje dolaze.

Protiv Pariza on je završio meč sa dva poena i sa šutem iz igre 1/5.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC