• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tek tada smo našli hemiju i počeli da igramo": Kalinić zna šta je donijelo pobjedu Zvezdi u Parizu!

Nikola Kalinić oglasio se poslije pobjede Crvene zvezde u Parizu.

 Nikola Kalinić poslije pobjede Crvene zvezde u Parizu Izvor: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP / Profimedia

Crvena zvezda Meridianbet upisala je prvu pobjedu u Evroligi. Uspjela je da se vrati iz dvocifrenog minusa i da dođe do trijumfa u Parizu (80:77). Junak trijumfa bio je Nemanja Nedović, ali je Nikola Kalinić postigao jedan od ključnih poena, trojku uz zvuk sirene.

Upravo je on bio jedan od igrača koji je dao izjavu po završetku duela u francuskoj prestonici. "Sjajna utakmica, Evroliga se vratila, intenzitet je tu. Znali smo da će oni krenuti sa puno energije i da će htjeti da pobijede u prvom meču pred svojim navijačima. Igrali smo nevjerovatno u drugom poluvremenu, srećan sam zbog momaka. Svaka pobjeda je važna. Da ne bude na kraju sezone opet priča 'eh, da smo dobili taj meč'...", počeo je Kalinić.

Novinar ga je zatim upitao šta misli o ekipi Pariza i da li mogu da pokažu da im je mjesto u Evroligi. "Ne znam, igrali su sjajno, ne znam da li mogu taj nivo da zadrže, mislim da mogu. Oni su novi, puni energije, igraju netipično, vidjećemo. Sjajan su tim, vodi ih Tijago Spliter, biće dobri."

Vratio se i na dešavanja na parketu, posebno pošto je drugo poluvrijeme bilo mnogo bolje od prvog. "U drugom dijelu smo našli hemiju, vidjeli smo šta funkcioniše na obje strane terena, ne smijemo da se opuštamo, prva je utakmica u sezoni. Imamo meč u ABA ligi, pa duel sa Baskonijom. Nadam se da ćemo nastaviti da igramo dobro i da ćemo i poslije naredne utakmice imati skor 2-0", zaključio je Kalinić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC