• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko nije htio o košarci, ovo je bitnije: Poslao poruku Ciboni, ima samo jednu želju!

Željko Obradović je poslije jako bitne pobjede nad Cibonom poslao poruku bolesnim igračima rivala.

 Željko Obradović poželio brz oporavak igračima Cibone Izvor: YouTube/ BC Partizan TV

Nakon što je Crvena zvezda kiksnula i poražena je u Splitu Partizan ništa nije prepuštao slučaju. Tim Željka Obradovića je zgazio rivale iz Zagreba sa 35 razlike i tako se odvojio na vrhu ABA lige. Poslije tri kola crno-bijeli su već na dvije pobjede više od najvećeg rivala, a uz to je poslije poraza na startu Evrolige stigla i jako uverljiva pobjeda.

Trener crno-bijelih Željko Obradović je poslije meča prvo pričao o zdravstvenim problemima zbog kojih je Cibona došla izuzetno oslabljena u Beograd. Prije nego što se dotakao same utakmice poželio je bolesnim fudbalerima rivala da se što prije oporave i vrate u tim. 

"Prvo bih poželio igračima Cibone koji nisu igrali ovu utakmicu da se što prije oporave. Da budu zdravi i spremni za sve što ih očekuje u nastavku. Da se zahvalim navijačima večeras, a igrači su izgledali razigrano na terenu u čestitke na svemu što su uradili na terenu večeras", istakao je Obradović. 

Zatim se osvrnuo najtrofejniji evropski trener na zdravstveni bilten svog tima. Sada je van ekipe bio Brendon Dejvis zbog manje povrede i sva je prilika da će se iskusni centar vratiti u sastav za meč sa Realom. 

"Brendon je imao na malom prstu lijeve ruke bol. Išao je na snimanje, na sreću nema ništa. Ipak bio je veliki bol, nije trenirao i odlučili smo da je bolje da ne igra. Nadamo se da će već od utorka kada se ekipa vraća treningu biti na treningu i da će biti u sastavu za Real Madrid", istakao je Obradović, a onda se osvrnuo i na situaciju sa već duže vremena odstutnim Ajzeom Majkom: "Ne želimo da forsiramo, vjerujemo našem ljekarskom timu. On ima ogromnu želju, krenuo je da radi individualno sve one stvari koje su potrebne da bi se vratio. Vidjećemo kakoće da izgleda u utorak i u tom smislu ćemo donijeti odluku."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC