• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hezonju prepolovila misteriozna bolest, više ne liči na sebe: Isplivala fotografija košarkaša, izgubio 8 kg

Košarkaš Reala Mario Hezonja ne igra zbog bolesti zbog koje je vidno iscrpljen. Njegov saigrač objavio kako sada izgleda.

 Izgled Hezonje nakon bolesti Izvor: MN Press/Twitter/xrm_22

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja propustio je početak sezone Real Madrida zbog bolesti usljed koje je izgubio osam kilograma. Jedan od najboljih košarkaša Evrope dugo je patio od mučnine, dijareje, visoke temperature i tako iscrpljen nije mogao ni da pomišlja da se vrati. Sada je po svemu sudeći sve u redu, osim njegove kilaže i mišićne mase, koje će morati da budu vraćene na stari nivo da bi se vratio na teren u punoj snazi.

"Izgubio je osam kilograma i još misli da je super Hezonja. Drago mi je što si se vratio, pomalo si mi nedostajao", napisao je o Hrvatu košarkaš Reala Ksavijer Retan-Mejs. Pogledajte kako izgleda Dubrovčanin poslije bolesti.

Izvor: Twitter/xrm_22

Bez Hezonje u timu, Real je počeo učešće u Evroligi porazom od Bajerna u gostima, u dramatičnoj završnici u novoj dvorani minhenskog tima.

U domaćem prvenstvu "kraljevski klub" ima skor 1-1 poslije poraza u Korunji u prvom kolu (85:86) i pobjede u drugom protiv Saragose kod kuće (101:95). Narednu utakmicu Madriđani će igrati u četvrtak protiv Partizana kod kuće i Hezonja će sigurno propustiti i taj meč, kao i nekoliko narednih, sve dok izgleda kako izgleda i sigurno nema dovoljno snage da izdrži napore vrhunskog sporta.

Hezonja je početkom jula potpisao novi ugovor sa Real Madridom prema kojem će još pet godina biti igrač Madriđana, sve do svoje 34. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC