• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović spomenuo Hezonju i bivšeg pleja Zvezde: Kampaco fantastičan, ali nama je svejedno!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Partizana Željko Obradović se obratio medijima pred gostovanje Real Madridu.

 Željko Obradović najavio utakmicu protiv Real Madrida Izvor: MN PRESS

Partizan u četvrtak gostuje Realu u Madridu u drugom kolu Evrolige, meč je na programu od 20.45. Prije odlaska na put, trener crno-bijelih Željko Obradović se obratio novinarima i otkrio da će ekipa u Španiju krenuti sa 13 igrača, dodao je i da želi da "Parni valjak" ponovi sjajnu igru kao protiv Cibone, ali i da izostanak Kampaca neće mnogo nauditi Realu u ovom susretu.

Neočekivano je krenula Evroliga za obje ekipe, Real je u prvom kolu doživio poraz od Bajerna u Minhenu, dok je Partizan izgubio u Španiji od Baskonije. Prema tome, nema sumnje da će obje ekipe biti specijalno motivisane kako bi popravile utisak. Željko Obradović je pred put na novo gostovanje govorio o protivniku. "Znamo šta je Real i koliko je to dobar tim. Spremali smo se i želimo da odigramo najbolju moguću utakmicu u ovom trenutku. Svjesni smo njihovog kvaliteta, ali smo takođe i svjesni naših kvaliteta", započeo je Obradović.

Trener crno-bijelih izneo je svoje želje u vezi sa predstojećim mečom. "Razgovarali smo sa igračima, odradili smo tri dobra treninga kao pripremu za tu utakmicu i da probamo da igramo na način na koji smo odigrali posljednju utakmicu, čak i ovu koju smo igrali u Vitoriji. Potrebno je imati koncentraciju svih 40 minuta, to je ono što nam je falilo protiv Baskonije."

Što se zdravstvenog biltena tiče, Partizan ima nepromijenjenu situaciju. "Sve je isto. U Beogradu će ostati Ajzea Majk i Aleksa Dimitrijević, idemo na put sa 13 igrača", zaključio je Obradović.

Real bez Kampaca, ali se vraća Hezonja

Real će u drugo kolo Evrolige ući oslabljen za značajnog igrača. Bivši plej Crvene zvezde Fakundo Kampaco neće se naći na terenu protiv Partizana, a razlog je suspenzija.

"Kampaco je igrač koji izuzetno utiče na igru Reala, ali imaju takav tim da su svi ostali igrači sposobni da preuzmu njegovu ulogu. Izuzetan kvalitet i nije novo ako kažem da je to ekipa koja ima najveću ambiciju, a Real Madrid ne može da ima nijednu drugu ambiciju nego da bude prvak Evrope. Igrao Kampaco li ne, mislim da nije neka velika razlika, svakako radi se o fantastičnom igraču", rekao je najtrofejniji trener Evrope.

Ipak, španska ekipa će imati pojačanje, s obzirom na to da Ćus Mateo sada može da računa na Marija Hezonju koji je propustio nekoliko mečeva zbog bolesti. Navijači Partizana dobro pamte utakmice Hrvata, naročito posljednji susret u Beogradskoj areni i nevjerovatan učinak izvan linije 6,75, kad je pogodio pet trojki iz šest pokušaja.

"Što se tiče Hezonje, njegove kvalitete znamo, jedan od najboljih šutera u ovom trenutku u evropskoj košarci. Naravno da je i on veoma bitan igrač", rekao je Obradović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC