• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doveli ga da sa Dončićem osvoji titulu, a ne može ništa da pogodi: Tompsonova nula za brigu

Klej Tompson još uvijek ne može da nađe pravi ritam u Dalasu.

 Klej Tompson se muči sa šutom Izvor: Ron Jenkins / Getty images / Profimedia

Klej Tompson (34) donio je odluku da napusti Golden Stejt i da pojuri novu NBA titulu sa Lukom Dončićem i Kajrijem Irvingom u Dalasu. Moraće da podigne nivo igre na mnogo viši nivo ukoliko zaista misli da bude od pomoći ekipi kada krene nova sezone. U prvim mečevima se nije dobro pokazao.

Jedan od najboljih šutera u istoriji se žestoko muči sa svojim najjačim oružjem - šutom. Na utakmici protiv Los Anđeles Klipersa meč je završio bez poena, sa 3 skoka i 1 asistencijom. Šutirao je 0-9 iz igre, od čega 0-6 za tri poena. Nekoliko dana ranije je protiv Jute upisao 10 poena, ali je takođe imao loše procente šuta (3/9 iz igre). Na posljednjem meču za Voriorse u aprilu je takođe imao loše šutersko veče (0/10 iz igre) protiv Sakramenta.

Ne dotiče ga to previše. "Moji lični ciljevi su da pomognem timu da pobjeđuje. Ne zanimaju me brojke, individualna priznanja niti nešto slično. Imao sam dovoljno takvih stvari za ovih 14 godina", rekao je Tompson.

Izvor: EZRA SHAW / Getty images / Profimedia

Ni trener Džejson Kid nije previše zabrinut. "Ovo je predsezona. Radi naporno da se adaptira na novu grupu ljudi, na obje strane terena. Budite strpljivi. Ima dobre pozicije, šutira, tako je to, nekad pogodiš, nekad promašiš. Nismo zabrinuti", jasan je Kid.

Klej je izabran 2011. godine kao 11. pik od strane Golden Stejta i tamo je proveo skoro cijelu svoju karijeru. Sa Stefom Karijem, Drejmondom Grinom i ekipom osvojio je četiri NBA prstena. Sada želi peti...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC