• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Ništa od Audendaga

Autor mondo.ba

Rukovodstvo Aleksandrovčana nije zadovoljno onim što je Holanđanin pokazao na probi, tako da sa njim neće biti potpisan ugovor.

 IGOKEA: Ništa od Audendaga Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Veoma lako moglo bi da se desi da aktuelni šampion Bosne i Hercegovine Igokea u novu sezonu ABA lige uđe bez centra!

Naime, rukovodstvo Aleksandrovčana nije zadovoljno onim što je Holanđanin Nik Audendag pokazao na probi, tako da sa njim neće biti potpisan ugovor.

To znači da je pozicija "petice" i dalje upražnjena, a kako se bliži start regionalnog takmičenja (3. oktobar) i gostovanje "igosa" u Zadru, sve manje je vremena da se Igokea pojača na ovoj poziciji.

PRIPREME

Igokea je u dosadašnjem dijelu priprema odigrala četiri kontrolna meča. Zabilježene su pobjede protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada 62:41 i FMP Železnika 64:63, te porazi od prošlogodišnjeg osvajača ABA lige, ekipe Cibone 66:81 i novog člana regionalnog takmičenja, Metalca 71:83. U petak i subotu, Aleksandrovačni će učestvovati na turniru u Sarajevu.

"Audendag nije zadovoljio naše kriterijume pa smo odlučili da ne potpišemo ugovor s njim. S obzirom na to, ponovo smo u potrazi za igračem koji igra na poziciji 'petice'. Imamo nekih ponuda, ali ne žurimo, tako da je moguće da počnemo Jadransku ligu i bez centra", izjavio je za "Glas Srpske" predsjednik Igokee Boris Spasojević.

Igokea u novu sezonu ulazi sa skoro kompletnim novim timom. Od prošlosezonske ekipe ostali su samo Branko Jorović, Duško Bunić, Draško Knežević i Aleksandar Radukić, kao i trener Vlado Jovanović.

Tokom ljeta redove Aleksandrovačana pojačali su Džonatan Džons, Đorđe Drenovac, Mladen Jeremić, Marko Čakarević, Đorđe Milošević i Dražen Zlovarić, dok su još uvijek na probi Nemanja Manojlović i Sergej Pucar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC