• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Bitno je krenuti pobjedom

Autor mondo.ba

Trener Igokee Željko Lukajić zadovoljan je početnim ubjedljivim trijumfom u "Ligi 6" Bosne i Hercegovine, ali je imao i nekoliko zamjerki za igru svojih izabranika.

Igokea je u odbranu šampionske titule krenula pobjedom nad trebinjskim Leotarom (88:58) u prvom kolu "Lige 6" slomivši protivnika tek u trećem periodu.

"Jako je bitno da smo pobjedom otvorili prvenstvo BiH. Na kraju se pokazalo da smo bolji, kvalitetniji tim. Pokazali smo i neke nedostatke, pogotovo u prvoj i drugoj četvrtini, jer nismo ušli sa energijom onom koja treba da podigne našu igru. Međutim, igrači su dobro reagovali na savjete u poluvremenu. Odmah se to vidjelo u pristupu i odnosu. Iz te energije i odbrane došli smo lako i do kvalitetnih rješenja. Neke stvari nismo ni pokazali na ovoj utakmici s obzirom na to da u subotu gostujemo u Širokom i tamo ćemo ih prezentovati", rekao je Lukajić za "Glas Srpske".

Trebinjci su vodili u sedmom minutu 17:13, ali su u narednih 10 postigli samo dva poena.

"Za ovakav poraz ne treba opravdanje jer Igokea ima mnogo jači tim od Leotara i rezultat na kraju je to pokazao. Početak je bio dobar kada smo kaznili njihove greške u odbrani, ali smo pali zbog jakog ritma i širine klupe jer u rotaciji nismo imali snage da se suprotstavimo i to je presudilo. Kad doživite poraz od 30 poena razlike mislim da bi bilo nekorektno reći da smo igrali dobro, naprotiv", izjavio je šef struke Leotara Dragoljub Vidačić koji je naglasio da je cilj trebinjskog kluba plasman u plej-of.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC