• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Bitan je i način na koji pobjeđuje Igokea

Autor mondo.ba

Trener Igokee Željko Lukajić bio je zadovoljan partijom svojih izabranika u ubjedljivom trijumfu nad Sparsima 89:55 (30:4, 21:16, 24:17, 14:18) u petom kolu "Lige 6" šampionata Bosne i Hercegovine.

"Igosi" se prebili Sarajlije već u prvoj četvrtini koju su riješili u svoju korist rezultatom 30:4, a poslije toga sve je bilo stvar rutine...

"Jako je važno da ostvarujemo ono što je planirano, a planirano je da pobjeđujemo i da se borimo za poziciju 'broj jedan' pred početak plej-ofa, ali je bitan i način na koji to ostvarujemo. Ono što raduje je da je ozbiljnost igrača bila na zavidnom nivou. Imali smo dobar pristup i dobro smo otvorili utakmicu. Igrali smo protiv tima koji je mlad, nadahnut i koji ima izvanredan potencijal i sada je samo pitanje strpljenja da oni uđu u svoj ritam i da se to pretoči u kvalitet", izjavio je Lukajić, a prenio zvanični sajt šampiona BiH.

"Jako je važno da smo im mi od samog starta pokazali da ih poštujemo. Ne želimo nikakvu varijantu kockanja, držali smo utakmicu pod kontrolom i iz jedne dobre odbrane je lako imati dobar šut i raspoložene igrače. Međutim mene napad i ne brine koliko je otvaranje utakmice i odnos prema odbrani bitan. Imali smo dobru rotaciju, svi igrači su dobili šansu, one koje trebamo smo odmorili i sada već se okrećemo narednom protivniku, a to je Leotar".

Marko Trbić, šef struke sarajevske ekipe, koja je u ligaškom dijelu takmičenja ostvarila fantastičan učinak od 20 pobjeda i samo dva poraza, razumljivo želi što prije da zaboravi gostovanje u Laktašima.

"Moj tim nije ni pokušao da izdrži jak ritam koji je nametnula Igokea, a ovaj rezultat je odličan u odnosu na to kakva je bila prva četvrtina. Mi smo tim koji ima neke svoje unutrašnje probleme nakon poraza u Širokom Brijegu, nismo se stigli pripremiti za ovu utakmicu što se vidjelo na samom otvaranju meča. Sve što smo uradili u nastavku utakmice više je plod opuštanja Igokee nego naše dobre igre. Nadam se da ćemo ovaj meč brzo zaboraviti i već u sljedećoj utakmici pružiti bolju partiju", rekao je Trbić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC