• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Posljednji izazov za Igokeu

Autor mondo.ba

Trener Igokee Željko Lukajić naglasio da je nedjeljna utakmica sa Sparsom (20 h) u 10. kolu Lige 6 posljednji izazov za njegov tim koji ima imperativ pobjede zbog prednosti domaćeg terena pred početak plej-ofa.

 Lukajić: Posljednji izazov za Igokeu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

"Igosi" u nedjelju s početkom u 20 časova gostuju u Sarajevu i trijumfom bi osigurali prvo mjesto u Ligi 6 i najlakšeg protivnika u polufinalu plej-ofa odnosno ekipu na poziciji četiri za koju se bore Leotar i Sloboda.

Pred put u Sarajevo, strateg šampiona Bosne i Hercegovine je govorio o izazovima koje nosi gostovanje mladoj i vrlo perspektivnoj ekipi Sparsa.

"Posljednje kolo i posljednji izazov za ono što smo trenirali svo vrijeme, a to je prva pozicija pred početak plej-ofa što je veoma značajno. Sparsi su izuzetno ambiciozan i perspektivan tim, tim pun elana, mladosti i talenta. Njima mnogo znači činjenica da im ova utakmica ništa ne znači, zakovani su na trećoj poziciji i čekaju protivnika sa pozicije dva. Mi smo pod pritiskom, ali sa pritiskom treba da se nosimo i zbog toga i treniramo", rekao je Lukajić.

Prema njegovim riječima, ubjedljiva trijumf u Laktašima 89:55 (30:4, 21:16, 24:17, 14:18) u prvom dvoboju sa Sarajlijama može da zavara.

"U prvoj utakmici u Laktašima Sparsi su bili u određenim kadrovskim problemima. Mi smo tu utakmicu možda najbolje otvorili što je rezultat respekta koji mi imamo prema Sparsima. Sa istom energijom želimo ući i u ovu utakmicu. Znamo da imaju izuzetno kvalitetnu spoljnu liniju predvođenu Aleksandrom Nikolićem, pod kod košem dominira Nedim Buza, međutim, ne treba zaboraviti ni ostale igrače. Oni će sigurno biti motivisani da pobijede Igokeu, ali nadam se da ćemo odigrati dobru partiju, pobijediti i čekati protivnika sa pozicije četiri".

Košarkaš Aleksandrovčana Miloš Dimić naglasio je da Igokea putuje u Sarajevo po pobjedu.

"Želimo da završimo Ligu 6 sa pozicije jedan i da imamo prednost domaćeg terena u nastavku takmičenja. Ekipa Sparsa je mlada poletna ekipa, imaju Nikolića na poziciji pleja koji je njihov najjači igrač, svakako treba spomenuti i Buzu. Ovdje smo ih lako pobijedili, već u prvoj četvrtini smo poveli sa dvadeset razlike. Ne mislim da će u Sarajevu biti isto tako ali vjerujem u naš trijumf", rekao je Dimić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC