• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Ključ pobjede je prošla utakmica

Autor mondo.ba

Trener Igokee poslije osvajanja šampionske titule ocijenio da je druga utakmica finalne serije sve prelomila. "Oni više nisu vjerovali da mogu da nas pobijede".

Igokea je osvojila treću titulu prvaka BiH u nizu pošto je sa 82:58 savladala Široki i sa 3:0 završila finalnu seriju plej ofa.

Trener Željko Lukajić čestitao je svojim igračima na zasluženoj pobjedi u trećoj odlučujućoj utakmici, ali i istakao značaj brejka koji su napravili u Širokom Brijegu.

"Mislim da je ključ rutinske pobjede prošla utakmica koju smo odigrali sjajno i uzeli taj brejk. Psihološki smo prebacili na sebe i sigurno da Široki nije vjerovao da može da dobije naredne tri utakmice, niti smo mi vjerovali to. Htjeli smo da što prije završimo i završili smo. Veliko hvala i čestitke mojim igračima, oni to zaslužuju, govorili smo sve vrijeme otkako sam došao da kompletan rad i sve ovo što smo radili kad je u pitanju selekcija i rad da je u pitanju osvajanje titule i to smo i uradili. Hvala divnoj publici koja je došla da nas podrži", rekao je Lukajić.

U jednom trenutku u prvoj četvrtini Lukajić je zaradio tehničku grešku zbog priovora sudiji, ali kako je objasnio, nije bio nervozan. Već ju je namjerno isprovocirao kako bi pokazao sudiji da ne može da se pravi hrabar i da mora da ima ujednačen kriterij.

Sezonu koja je počela dosta loše Igokea je završila kao osvajač duple krune u BI.

"Naš primarni cilj je bila dupla kruna. Napravili smo dobru selekciju. Od 15 utakmica u prvenstvu BiH smo imali jedan poraz koji nam je dobro došao jer je pokazao da smo ranjivi ali i pokazao nam je kako mogu da nas rane i izvukli smo dosta pouka. Treba gledati u budućnost, u sutra. Igokea ide pravim putem, djeca postoje, dolaze i ovim putem ih zovem, dođite na probu, stvorićemo od vas asove", rekao je Lukajić. Na pitanje da li ostaje u Laktašima i narednu sezonu, Lukajić je odgovorio:

"Moja želja i ambicija za sljedeću sezonu je da sam tu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC