• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea nekompletna počela pripreme

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee počeli su pripreme za predstojeću sezonu, u kojoj će nastojati da ostvare opstanak u ABA ligi, te ponove uspjehe u domaćim takmičenjima.

Trener Igokee Željko Lukajić ozvaničio je početak priprema šampiona BiH za predstojeću sezonu.

Cilj "igosa" biće opstanak u ABA ligi, te stvaranje ekipe koja bi duži period bila na okupu. Kao i svake godine, želja je osvajanje domaćih trofeja.

"Trebamo biti realni i reći da imamo vrlo mlad tim koji ima perspektivu, ali ne može dobro igrati u kontinuitetu. Ipak, imamo nešto što drugi nemaju, a to je srce, energija i odnos prema igri, što će prepoznati svi oni koji dođu da nas podrže. Prošle sezone izborili smo opstanak u posljednjim kolima i sada težimo tome, ali da to uradimo mnogo ranije", prenosi "Glas Srpske" Lukajićevu izjavu.

Na prvom treningu okupili su se igrači pod ugovorom. Ekipa još nije kompletirana, a čelnici Aleksandrovčana u pregovorima su sa nekoliko potencijalnih pojačanja.

SPISAK

Na prvom okupljanju pojavili su se igrači pod ugovorom Marko Čakarević, Miloš Dimić, Nikola Maravić, Miroslav Pašajlić, Darko Talić, Đorđe Milošević, dok su na probi Jure Brajković i Igor Kesar.

"Drago mi je što su svi tu da se odmah počne praviti atmosfera. Ima još nekoliko stvari da se sredi kada su u pitanju Kesar i Brajković, dok očekujemo pojačanja tokom sedmice. Deficitarni smo na poziciji centra i krilnog centra, gdje nam je potreban igrač uz kojeg bi Kesar sazrio. Ujedno, potrebni su nam i iskusan plejmejker koji bi pomogao mladom Pašajliću i Taliću da vrlo brzo preuzmu lidersku ulogu", rekao je Lukajić.

Kompletne pripreme biće obavljene u Laktašima, a u planu je odigravanje desetak pripremnih susreta. Već je dogovoren nastup na turniru u Valjevu 5. i 6. septembra, gdje će osim Igokee nastupiti i domaći Metalac, Budućnost iz Podgorice, a očekuje se i dolazak Crvene zvezde.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

jeza

Fale Milutinov, Macvan, pecaros... Sta vas briga, tu je Dulo....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC