• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Igokee koji ne brine Lukajića

Autor mondo.ba

Prvi kontrolni meč košarkaši Igokee odigrali su u Zagrebu protiv istoimenog domaćina, gdje su poraženi rezultatom 80:86. "Ovo je naša prva utakmica u kojoj rezultat apsolutno nije bitan", kaže trener Aleksandrovčana.

 Poraz Igokee u Zagrebu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Igokee poraženi su u prvom pripremnom meču koji su odigrali sa Zagrebom. Ekipa iz glavnog grada Hrvatske slavila je 86:80, ali je rezultat bio u drugom planu.

Trener Aleksandrovčana Željko Lukajić zadovoljan je uprkos neuspjehu.

"Ovo je naša prva utakmica u kojoj rezultat apsolutno nije bitan. Igrali smo atipično, dozvolili smo da domaćini igraju sa više od pet faulova kako bi i oni uspjeli da provjere neke svoje varijante i rješenja", prenio je "EuroBlic" Lukajićeve riječi.

Kormilar šampiona BiH naglasio je da je u ekipi vidljiv nedostatak iskustva i uigranosti.

"Vidljivo je da nemamo iskustva, da igrači nisu igrali zajedno, međutim, s obzirom na to da je ovo prvi meč, utisci nisu loši. Istina, imali smo dosta grešaka, ali ne bi bilo ni dobro da ih u ovoj fazi nema s obzirom na to da imamo izuzetno mlad tim. Pokazalo se da imamo dobru energiju, da imamo želju i da možemo mnogo napredovati ukoliko budemo kvalitetno i vrijedno radili", poručio je.

Igokea još nije kompletirala redove.

"U Zagrebu nismo bili kompletni, jer je utakmicu propustio Miloš Dimić, koji nije bio spreman zbog viroze. Što se tiče tima, mogu reći da je on još u formiranju. Prema nekim planovima odranije nedostaje nam još jedan igrač na poziciji 'četiri', međutim, još uvijek nismo blizu rješenja. Imamo nekih ponuda, ali još uvijek nemamo nikakvih konkretnih odluka. Naravno, moguće je da dođe i do nekih drugih pomjeranja unutar tima, ali sve to zavisi od eventualnih pojačanja i sve ćemo znati kada u potpunosti formiramo tim", istakao je trener "igosa".

Igokea će u nedjelju i ponedjeljak učestvovati na turniru u Valjevu, nakon čega slijedi meč u Beogradu protiv njemačkog Meliza. Za 18. septembar dogovoren je kontrolni susret sa Krkom, dok će krajem devetog mjeseca Aleksandrovčani igrati na turniru u Mrkonjić Gradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC