• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: "Brejk" u Valjevu znači mnogo

Autor mondo.ba

Igokea je protiv Metalca zabilježila siguran trijumf 74:56, a u redovima Aleksandrovčana svjesni su da će bodovi iz Valjeva puno značiti u nastavku prvenstva, gdje je jedini cilj opstanak u ABA ligi.

Uvodni (očekivani) poraz od Cedevite na otvaranju nove sezone u regionalnoj ABA ligi nije poremetio planove košarkaša Igokee.

Aktuelni šampion i osvajač Kupa BiH u naredne dvije utakmice ostvario je oba trijumfa i sa mnogo optimizma dočekuje nastavak prvenstva, u kojem je, kako je ranije naglašeno iz Aleksandrovca, jedini cilj opstanak u društvu najboljih.

Poslije sjajne serije 13:0 u uvodnih osam minuta meča, Igokea je poprilično lako ostvarila cilj i slavila u Valjevu protiv Metalca 74:56. Upravo je ovaj period bio prekretnica koja je odredila dalji tok susreta, smatra trener Aleksandrovčana Željko Lukajić.

"Dobro smo otvorili utakmicu, stekli veliku prednost, ali to ponekad zna da bude mač sa dvije oštrice. Čuli smo u poluvremenu koliko je Metalcu stalo do preokreta, ali smo na njihovu želju odgovorili na pravi način. Jako motivisano i sa puno respekta smo ušli u meč jer smo prošle godine doživjeli dva poraza od Metalca. Sezona je jako duga, a nama će ovaj brejk puno značiti u nastavku za ostvarenje cilja, a to je opstanak u ligi i afirmacija mladih igrača", izjavio je Lukajić po završetku susreta.

...
Izvor: YouTube

Prvo ime susreta bio je Miloš Komatina sa 18 poena i šest skokova.

"Od početka smo kontrolisali utakmicu, stekli smo prednost koju smo vremenom uvećavali. Zaustavili smo im tranziciju i ofanzivni skok, pogodili smo otvorene šuteve i zasluženo slavili", naglasio je crnogorski košarkaš.

Igokea se drugim uzastopnim trijumfom probila na četvrtu poziciju ABA lige, sa istim bilansom kao Tajfun Budućnost (dvije pobjede i poraz).

"Igose" u narednom meču očekuje duel sa beogradskim Partizanom, koji je u trećem kolu stigao do prvog slavlja u novoj sezoni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC