• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Kašlje nam napad

Autor mondo.ba

Igokea je u duelu sa Tajfunom doživjela treći uzastopni, a ukupno osmi ove sezone u ABA ligi. Slovenci su bili nezaustavljivi u Laktašima i sa 17 trojki slavili trijumf 82:71.

Prvi međusobni duel u istoriji Igokee i Tajfuna pripao je Slovencima, koji su u Laktašima slavili 82:71, ponajviše zahvaljujući sjajnom šutu za tri poena.

Tim iz Šentjura pogodio je ukupno 17 trojki iz 38 pokušaja, a domaći tim nije imao ideju kako da zaustavi dalekometne šuteve slovenačke ekipe.

Trener Igokee Željko Lukajić pohvalio je igru gostiju, koji su, prema njegovim riječima, u Laktašima znali šta hoće.

"Od prve do posljednje minute Tajfun je znao šta hoće, i vidi se da nisu slučajno osvojili titulu u Sloveniji. Ovo je tim koji je dugo zajedno, tim koji odlično rješava sve situacije od jedan do pet. Iskusni igrači odlično rješavaju situacije u napadu, imaju čvrstinu u odbrani i obistinilo se ono što smo najavljivali da će biti jako teško. S druge strane mi imamo dosta problema koji su vidljivi, nemamo tečnost napada, nedostaje nam iskustva i kvaliteta. Dešava nam se da kada stavimo igrače koji dobro igraju napad da loše igraju u odbrani, kada pojačamo odbranu, kašlje nam napad i jednostavno moramo nešto mijenjati u našoj igri", poručio je strateg Aleksandrovčana.

...
Izvor: YouTube

Vuk Radivojević je zakazao protiv Tajfuna. Iskusni plejmejker postigao je samo jedan koš (šut iz igre 1/5), te sakupio po četiri asistencije i uhvaćene lopte.

"Čestitam Tajfunu na zasluženoj pobjedi, napravili su ono što smo i trebali. Izbacili su nas iz ritma, odigrali u svom ritmu, pogodili sve šuteve koji su uglavnom bili otvoreni. Izgledali smo u momentima veoma rasuto, nismo mogli da postavimo napad. U odbrani smo dopuštali lagane šuteve. Nismo pogađali neke otvorene šuteve koje smo trebali, a kada god bismo malo prišli oni bi trojkama vratili prednost i zasluženo slavili", istakao je Radivojević.

Trener Tajfuna Dejan Mihevc pohvalio je svoje šutere, koji su u Laktašima pogodili čak 17 trojki.

"Čestitam svojim igračima na pobjedi. Odigrali smo odličnu utakmicu, znali smo kako Igokea brani, iskoristili smo ono što su nam oni dali i zasluženi smo pobijedili. Znali smo kako Igokea brani, kako puni reket, kako pomaže i tako smo i spremili taktitku. Igrali smo atipično, ali to nam je bila taktika. Šuteri su bili odlični i na kraju nam donijeli pobjedu", smatra trener slovenačkog tima.

Igokea sada ima skor od pet pobjeda i osam poraza, a u 14. kolu ponovo će biti domaćin, i to Cedeviti 13. decembra.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

mirko

struja, idi kuci covjece, samo idi da te vise ne gledamo!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC