• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preokret Igokee za 2:1!

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee su tek u drugom poluvremenu pokazali snagu protiv Bosne i poveli sa 2:1 u finalnoj seriji plej-ofa za šampiona Bosne i Hercegovine.

 Igokea - Bosna 74:59 Izvor: MONDO/Nemanja Babić
Izvor: MONDO/Nemanja Babić

Nakon što su "studenti" vodili sa pet razlike na poluvremenu treće finalne utakmice plej-ofa u Laktašima, izabranici Dragana Bajića su u trećoj četvrtini preokrenuli rezultat, a potom u posljednjih 10 minuta dokazali da su nesporno kvalitetniji tim od Sarajlija.

IGOKEA - BOSNA 74:59 (16:13, 8:16, 22:12, 28:18)

Poslije startnog trijumfa u Laktašima, Aleksandrovčani su poraženi u "Skenderiji" u drugom susretu, pa se u subotu uveče u Laktašima vodila velika borba u prvih 20 minuta.

Aktuelni prvak je bio bolji u prvih 10 minuta i stekao je prednost od tri razlike, međutim "studenti" su u drugom periodu odigrali sjajno odbranu i sveli "igose" na samo osam pogodaka što je rezultiralo prednošću gostiju iz Sarajeva - 29:24.

Osim toga, Igokea je pogodila samo jednu trojku preko Đorđa Miloševića od čak 15 pokušaja i tu treba tražiti razloge lošeg rezultata izabranika Dragana Bajića u prvih 20 minuta.

U trećem kvartalu je proradila "dalekometna" paljba, pa su domaći na krilima Džejmsa Robinsona i Strahinje Mićovića uspjeli da povedu sa pet poena prednosti pred odlučujućih 10 minuta - 46:41.
A tada su "igosi" dodatno pojačali odbranu i pogađali iz svih pozicija, odlijepivši se na čak 20 razlike i sad su na pobjedu od odbrane titule.

Robinson je bio najefikasniji kod Aleksandrovčana sa 23 poena, Mićović je upisao dabl-dabl učinak sa 16 koševa i 12 skokova, dok je u taboru gostiju prednjačio Haris Delalić sa 14 pogodaka i devet uhvaćenih lopti.

Četvrti meč igra se u utorak u Sarajevu.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

OČEKIVANA POBJEDA IGOKEE BOSNA NIJE IMALA RJEŠENJE ZA SJAJNOG AMERIKANCA ROBINSONA KAO NI ZA MIĆOVIĆA NJIH DVOJICA SU DOVODILI DO LUDILA BOSNU ŠAMPANJAC JE NA LAĐENJU POŠTO IGOKEA IMA MEČ LOPTU U UTORAK U SKENDERIJI PRED NAVIJAČIMA BOSNE

Bl

Ove sudije pojma nemaju. Sramota kako sude.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC