• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legende košarke i ove godine uz klince na Jahorini

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Promoteri ovogodišnjeg košarkaškog kampa "Grawe Three Points Jahorina 2018" su Miroslav Berić, Zoran Stevanović i Ratko Varda.

 Grawe Three Points Jahorina 2018 promoteri Zoran Stevanović, Miroslav Mića Berić i Ratko Varda Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Košarkaški kamp "Grawe Three Points Jahorina 2018" ove godine biće održan 17. put, u periodu od 30. juna do 24. avgusta.

U četiri smjene, prema najavama organizatora, kroz kamp bi trebalo da prođe između 400 i 500 dječaka i djevojčica različitih uzrasta, koji će od ponajboljih trenera u regionu "upijati" znanje.

Tokom prethodnih 16 godina, dakle od 2002, kroz kamp, koji organizuje Košarkaški klub Partizan TS Banjaluka, prošlo je više od 8.500 mladih igrača iz cijelog svijeta, dok je u rad s njima bilo uključeno više od 1.000 trenera.

O koliko značajnom kampu se radi, govore i imena promotera.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Ove godine za promociju zaduženi su legenda Partizana i srpske košarke Miroslav Berić, zatim Zoran Stevanović, direktor omladinskih kategorija KK Partizan, te Ratko Varda, koji će kao i ranijih godina biti uz mlade košarkaše.

"Drago nam je da se na ovaj način razvija kamp, samim tim i promocija košarke u Republici Srpskoj i Srbiji. Mi ćemo se i ove godine pojaviti na Jahorini u velikom broju. Ovakvi kampovi sigurno su za djecu od velikog značaja", rekao je Stevanović ispred KK Partizan.

Nekadašnji košarkaš beogradskih "crno-bijelih" i srpski reprezentativac Miroslav Berić ponovo će nakon četiri-pet godina biti uz mlade košarkaše.

PROMOTERI

Prethodnih godina među promoterima Kampa bili su Predrag Danilović, Vlade Divac, Žarko Paspalj, Radoslav Nesterović, Zoran Sretenović, Dušan Kecman i brojni drugi.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam ponovo jedan od promotera ovog košarkaškog kampa. Drago mi je da kamp živi, da je najvažniji košarkaški kamp u BiH, i da će tako biti i ubuduće. Organizatori kampa su veliki entuzijasti, rade predano, bore se za što bolju organizaciju kako bi što više djece došlo iz raznih zemalja. Svaka im čast na tome", naglasio je popularni "Mića".

Ratko Varda već godinama je promoter kampa.

"Steva i Mića već su rekli sve što treba da se kaže. Čast mi je da sam dio svega ovoga. Vidimo se na Jahorini", bio je kratak, ali jasan nekadašnji srpski, kasnije i reprezentativac BiH.

Veselin Petković ispred generalnog sponzora poručio je da će kompanija "Grawe" i ubuduće podržavati rad KK Partizana TS, te kampa na Jahorini.

"Već dugi niz godina sarađujemo sa KK Partizan TS iz Banjaluke i mogu slobodno reći da smo dugogodišnji prijatelji, a tako će biti i u godinama koje slijede. Prepoznali smo entuzijazam i kvalitetan rad, a naša strategija je da pomažemo klubove koji rade s djecom. Želja nam je da se djeca bave sportom, tj. da ih udaljimo od raznih savremenih pošasti poput kompjutera i telefona. Pomažemo brojne klubove, ali saradnja sa Partizanom TS svakako nam je najbitnija", rekao je Petković, generalni direktor kompanije "Grawe".

Prijave za kamp još traju, a preliminarne prijave iz Turske i Njemačke već su stigle.

Cijena osmodnevnog aranžmana je 450 KM, a smjene na Jahorini trajaće od 30. juna do 7. jula, zatim od 8. do 15. jula, od 16. do 23. jula i posljednja od 17. do 24. avgusta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC