• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik odgovorio Mektiću: Gledaj svoja posla!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

"Nijedna državna kompanija nije sponzor Igokee, Mektić neka se bavi svojim poslom", poručio je Igor Dodik poslije prozivki ministra bezbjednosti BiH.

 Igor Dodik KK Igokea odgovor - Dragan Mektić neka se bavi svojim poslom Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić govorio je danas o katastrofalnoj situaciji u kojoj se nalazi banjalučki sport i optužio za to košarkaški klub Igokea.

Mektić je rekao da se veliki iznosi novca prebacuju u Igokeu, dok su najveći banjalučki klubovi uništeni.

"Uništićemo mi, ne mislim fizički, Igokeu", poručio je Mektić, a vrlo brzo uslijedila je reakcija prvog čovjeka KK Igokee, Igora Dodika.

"Najradije ne bih komentarisao. Mektić treba da se bavi svojim poslom, a ne sportom, on nije ministar sporta“, rekao je generalni menadžer Igokee, a onda odgovorio na optužbe da se novac slijeva u Igokeu.

"Ako Mektić već govori o Igokei onda treba da zna da se uopšte državni novac ne ulijeva u Igokeu i može slobodno da istraži i da vidi da nijedna državna kompanija nije sponzor Igokee", istakao je Dodik.

On je prokomentarisao i činjenicu da veliki broj kompanija ipak sponzoriše klub iz Aleksandrovca.

"Mi smo jedna od najuspješnijih kolektiva na cijelom Balkanu i privatnici koji drže firme, između ostalog i banke i osiguravajuća društva, kompanije koje se ne bave državnim poslom, sami upravljaju svojim novcem i odlučuju gdje će on da ide. Nije moja krivica što oni vide da smo uspješni i žele da im se taj novac vrati kroz marketing", istakao je Dodik.

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Alo botovi

Oprez operez, cuvajte se crvenih mundira!

Vultures

Ovo je vise postalo dno dna, normalno da je revolucija, a finansiraju nas roditelji penzioneri sa penzijama koje ne mogu ni rezije platiti!

Radnik

@Vultures O kakvoj ti revoluciji pričaš? Malo čitaj pa nauči šta znači ta riječ!!! Svaki normalan čovjek koji hoće da radi može da živi a samo lijenčine žive od roditeljske penzije. Treba vas dok završite skolu natjerati kao i švabe da radite neka te je Vulturs sramota za ovaj komentar i paljenje naroda da uvodite nerede u cijeloj BiH.

Ugasiti Igokeu

Nema smisla da je banjalucki sport mrtav a da milion evra ide u Igokeu ma cijih para da bi bili zadovoljni i gledali je 50-60 ljudi koje je vole. Ne sporim ali nek smanje prohtjeve i igraju ligu RS a koliko su uspjesni vidi se i po tome sto ih u ligi BiH razvali neki seljacki klub iz Mostara koji igra u skolskoj sali haha jake uspjesnosti a u Aba ligi predzadnji

MILOŠ

@Ugasiti Igokeu PA ŠTO BI IGOKEA OSVAJALA TITULU KAD ONA AMA BAŠ NIŠTA NE DONOSI PA NI BUDUĆNOST NIJE OSVOJILA TITULU PRVI PUT OTKAD SE CRNA GORA OSAMOSTALILA PA JEL I BRATUNAC ONDA SELJAČKI KLUB VI ISPADOŠTE OD NJI A IMALI STE I PREDNOST DOMAĆEG TERENA JOŠ VAM JE TITULA DONOSILA ELITU PA OPET NISTE USPJELI

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC