• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šaras o interesovanju Memfis Grizlija: Pričali smo...

Autor mondo.rs

Trener Žalgirisa dotakao se priče o tome da bi mogao da nastavi karijeru u NBA

 Šarunas Jasikevičius o odlasku u NBA ligu Memfis Izvor: MN PRESS

Šarunas Jasikevičius uspešno je priveo kraju sezonu u Litvaniji, pošto je sa Žalgirisom osvojio titulu, devetu uzastopnu.

On je posle uspeha priznao da jeste razgovarao sa predstavnicima Memfis Grizlija o mogućoj selidbi u NBA ligu, ali da je ta priča tek na početku.

"Memfis i dalje nema trenera. Možemo mi mnogo da pričamo, ali koliko razumem oni i su dalje u procesu prikupljaja informacija. Ne znam hoće li to postati ozbiljnije, ali ne želim da dublje uvlačim u glasine sebe i igrače", poručio je popularni Šaras.

On u Žalgirisu beleži uspešne rezultate i zadovoljan je. Nagovestio je da će ostati u Kaunasu i sledeće godine, osim ako ne iskrsne neka "neverovatna ponuda".

"Sada ne mogu ništa da kažem. Meni je sjajno u Žalgirisu i samo neka zaista neverovatna situacija može da utiče da se promeni stanje stvari. Osećam se dobro, ne moram ništa da jurim jer je to vrhunski organizovan klub", rekao je Jasikevičius, koji ima ugovor sa Žalgirisom do kraja juna.

Jasikevičius (43) je odmah po završetku igračke karijere, 2014. godine postao pomoćni trener Žalgirisa, a nepune dve godine kasnije i prvi trener ekipe, koju je odveo prošle sezone na Fajnal-for Evrolige. Ove sezone zaustavljeni su u četvrtfinalu od Fenerbahčea.

Šaras je u SAD završio srednju školu, potom je studirao na koledžu Merilend, a zatim je i nastupao u NBA ligi za Indijanu i Golden Stejt.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC