• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Železniku MORA da prekine loš niz: Protiv Mege igra i Bili Beron!

Autor Beta

"Važna utakmica za nas, želimo pobedu protiv mlade ekipe koja će biti potpuno rasterećena i igraće bez pritiska", kazao je Ognjen Dobrić pred "srpski derbi" na Jadranu.

 Crvena-zvezda-Mega-najava-ABA-Liga-prenos-na-Arena-Sport Izvor: MN PRESS

Posle četiri poraza u nizu - Zvezdi je potrbna pobeda za popravljanje samopouzdanja.

Vršilac dužnosti trenera Andrija Gavrilović rekao je danas pred meč da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Mega Bemaksa želi pobedu, posebno pred izuzetno napornu nedelju koja očekuje crveno-bele.

Možda će vas zanimati

"Očekuje nas važna utakmica u kojoj je cilj pobeda protiv ekipe koja je mlada, tako selektirana da je uvek agresivna na terenu, agresivna u odbrani i na skoku, i koja će igrati bez opterećenja, sa dosta samopouzdanja posle pobede nad ekipom Zadra u prošlom kolu. Mi s druge strane, želimo bodove i pobedu posebno pred izuzetno napornu nedelju koja nas očekuje", rekao je Gavrilović za klupski sajt.

Utakmica četvrtog kola ABA lige će se u nedelju zbog zauzetosti dvorane "Aleksandar Nikolić" igrati u hali FMP-a u Železniku

"Mo Faje je lakše povredio skočni zglob u četvrtak protiv Barselone i na dan utakmice odlučićemo da li nam je na raspolaganju za ovaj meč, a u tim se vraća Bili Beron koji je potpuno spreman nakon povratka iz SAD", rekao je trener crveno-belih.

Oba tima nakon tri odigrana kola imaju po pobedu i dva poraza.

"Važna utakmica za nas, želimo pobedu protiv mlade ekipe koja će biti potpuno rasterećena i igraće bez pritiska. Mi imamo naš cilj, bodovi su nam potrebni i ako se budemo pridržavali dogovora pred ovaj meč i to sprovedemo na terenu dobrom igrom, kontrolom utakmice, verujem da ćemo doći do pobede koja nam je važna pred put u Istanbul pa onda i dolazak Himkija u Beograd", rekao je košarkaš Zvezde Ognjen Kuzmić.

Utakmica se igra u nedelju od 17.00 uz prenos na TV Arena Sport.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC