• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Žoc" bijesan na bekove poslije 1-3 u Evroligi: Niko me ne razumije!

Autor mondo.rs

"Ako bekovi ne razumiju kako treba da igramo, to će biti jako teško...", kazao je Željko Obradović poslije trećeg poraza Fenerbahčea u ovoj sezoni Evrolige.

 Zeljko-Obradovic-bijesan-na-kosarkase-Evroliga-tri-poraza Izvor: MN PRESS

Jedan od favorita za osvajanje Evrolige je u opasnoj krizi.

Fenerbahče je očajno započeo novu sezonu i pretrpio već tri poraza u uvodna četiri kola najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi. Izgubili su već od Real Madrida (81:77), Crvene zvezde (68:56), a nova loša partija protiv Armanija (87:74) upalila je "alarme" u Istanbulu.

Možda će vas zanimati

U pokušaju da "trgne" ekipu Željko Obradović je u svom stilu nadahnuto govorio na konferenciji za medije kazavši da ne može da vjeruje da ono što rade na treningu - ne vidi na mečevima.

"Uopšte nismo igrali dobro. Uopšte nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili, apsolutno ništa...", kazao je Željko Obradović poslije vjerovatno njegovog najlošijeg starta od kada kao trener vodi klubove u Evroligi.

U čemu je problem?

"Odgovornost prije svega leži na plejmejkerima. I ne razumijem zašto toliko radimo i onda igramo ovako kako igramo... Stvarno je šteta, ne mogu da vjerujem šta vidim", kazao je Obradović i nastavio da kritikuje svoje igrače.

"Svi znaju da je Evroliga teško takmičenje, igrači su umorni, a poslije meča u prvenstvu Turske imali su dva slobodna dana. Šta drugo da uradim, da im dam nedjelju dana slobodno? Da ih molim i govorim im 'hajde momci, mi smo dobar tim'. Znaju dobro kakav sam i hajde da probamo da uradimo više od ovoga... U našoj spoljnoj liniji ne vidim igrača koji može da me razumije. Ako bekovi ne razumiju kako treba da igramo, to će biti jako teško. Bekovi su važniji od 'velikih igrača'".

Na meču protiv Armanija solidnu plejmejkersku partiju imao je Kostas Slukas (7 poena i 7 skokova), dok su zakazali Leo Vesterman (0 poena i 1 asistencija) i Bobi Dikson (1 poen i 1 asistencija).

Vidjećemo da li je ovo poruka i rukovodstvu da su potrebna pojačanja...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC