• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beron: Trebalo je da pogodim u Tel Avivu, ali nije bilo strašno ni dosad!

Autor Mladen Šolak

"Još nismo doživeli težak poraz u Evroligi, već smo u svakoj utakmici bili blizu", rekao je Zvezdin Amerikanac posle svog "buđenja" protiv Himkija.

 Beron: Trebalo je da pogodim u Tel Avivu, ali nije bilo strašno ni dosad! Izvor: MN PRESS, NEBOJSA PARAUSIC

Zvezda je u četvrtak dočekala "starog" Bilija Berona.

Šuter crveno-belih odigrao je veoma dobro protiv Himkija u "Pioniru" i uzastopnim pogocima u trećoj četvrtini pokazao da bi uskoro mogao da dostigne formu iz prošle sezone.

Možda će vas zanimati

U trijumfu protiv tima iz Podmoskovlja, Beron je ubacio 17 poena uz tri trojke iz četiri pokušaja, a posle utakmice je u razgovoru sa novinarima rekao da nije imao problem sa samopouzdanjem, već sa ritmom.


"Saigrači su verovali u mene, zahvalan sam im. Uspeo sam da nađem malo ritma. To je bilo u pitanju, a ne samopouzdanje. Bilo je dobro videti da lopta ulazi", izjavio je Amerikanac.

Beron je posle svog najboljeg nastupa u Evroligi govorio i o prethodnim mečevima. Nekoliko puta je naglasio da situacija nije bila loša i da crveno-beli nijednom nisu doživeli težak neuspeh.

"Svaka utakmica je dobra, ali još nismo doživeli težak poraz u Evroligi. Ne znam šta ljudi govore, sigurno da nisu govorili lepe stvari pre ove utakmice, ali nismo doživeli ubedljiv poraz. Bili smo blizu, trebalo je da ubacim šut u Tel Avivu, ali to se događa. Znali smo zato da moramo da pobedimo večeras i da odbranimo domaći teren. Imamo veoma težak raspored, sledeće nedelje nas očekuje Real Madrid, ali još nismo doživeli težak poraz", ponovio je on.

Naredni Zvezdin evroligaški rival biće Real Madrid, koji će sledeće nedelje gostovati u Štark areni.

"Radićemo i pripremićemo se za taj meč. Prvo nas očekuje Cibona...", dodao je Beron, koji se početkom prošle nedelje vratio sa kratkog boravka u SAD, gde je prisustvovao porođaju supruge.

Ovako je Zvezda pobedila Himki u bučnom "Pioniru"
Izvor: Youtube/Euroleague Basketball

U nekoliko situacija u četvrtak, Amerikanac je emotivno proslavio pogotke i jasno stavljao do znanja svima koliko mu je bilo važno da ubaci te lopte. U jednom trenutku je sa Lorencom Braunom rukom tražio još glasnije navijanje.

"Dopustio sam da stres izađe iz mog tela. Volim da igram u ovoj hali. Ova dvorana mi je dobar prijatelj. Kao što rekoh, lopta nije ulazila kako sam hteo prethodnih nedelja, a kada je večeras prva ušla osetio sam da se stres oslabađa iz mog tela. Na sreću, moji saigrači su tu i blagosloven sam što imam takve momke uz sebe".

Koliko mu je bilo važno da ima takvu utakmicu?

"Ovo je težak raspored, teško je. Ne znam ko ima teži raspored. Moramo da učimo iz toga i definitivno nam je ovo bilo potrebno", dodao je jedan od ljubimaca Zvezdinih navijača.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC