• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boriša Simanić "eksplodirao", a sa njim i Pionir: Kad je ušla prva...

Autor mondo.rs

Mladi krilni centar odigrao je utakmicu karijere protiv Himkija.

 Boriša Simanić izjava poslije Zvezda - Himki Evroliga 2019-20 Izvor: MN PRESS

Zvezdin trener Andrija Gavrilović povjerio je ponovo Boriši Simaniću ulogu startera, a on mu je za to uzvratio sjajnom partijom u pobjedi protiv Himkija.

Perspektivni krilni centar crveno-bijelih bio je prvi strijelac utakmice sa 18 poena, a njegovi hici u prvoj četvrtini razbudili su dvoranu "Aleksandar Nikolić" i najavili važnu pobjedu.

Možda će vas zanimati

 Poslije meča, Gavrilović je poručio mladoj "četvorki" da ubuduće bude drskiji, a Simanić je novinarima u svlačionici izjavio da je crpio energiju iz dobrog "otvaranja" utakmice.

"Poslije prve ubačene četvorke je krenulo. Dobio sam samopouzdanje, vidio sam da mogu da nastavim da ubacujem...", izjavio je on.

S obzirom na odsustvo povređenih Derika Brauna i Mohameda Fajea, Simanić je dobrio prostor i šansu na svojoj poziciji, a priliku je potpuno iskoristio.

"Bio sam jedina 'čista' četvorka, mada imamo i Dekija (Davidovca) i Stratosa koji mogu da pokriju tu poziciju. Na početku sam ostao sam, šutnuo, pogodio i to je bilo to".

Simanić je naglasio da je ekipa bila dobro pripremljena, a da mu je publika dala vjetar u leđa. Podrška trenera nije izostala.

"Rekao mi je prije utakmice šta bi trebalo da radim... Na početku sezone nije bilo kako samo očekivali, ali trgli smo se, probudili i ostvarili odličnu pobjedu u pravo vrijeme. Okrećemo se narednim utakmicama i nadam se da ćemo ući u seriju. Vidjećemo u narednoj utakmici da li će ovo biti prelomni meč", dodao on.

Na pitanje o stečenom samopouzdanju i ulasku u ritam poslije perioda u kojem nije igrao, Simanić kaže da je u tom dijelu sezone izvlačio maksimum iz treninga.

"Učestvovao sam u treningu 'pet na pet' i nisam izgubio osjećaj. Samopouzdanje sam gradio iz treninga", rekao je krilni centar poslije utakmice karijere.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC