• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojevićeva poruka igračima: "Što bi rekao Duško Vujošević..."

Autor mondo.rs

Posle poraza protiv Budućnosti, šef struke Mege se setio izjave svog nekadašnjeg trenera.

 Dejan-Milojevic-citirao-Duska-Vujosevica-Ekipe-koje-treniraju-jako-ne-predaju-se-tako-lako Izvor: MN PRESS

U nedeljnom matine terminu od podne, Mega je doživela još jedan poraz u ABA ligi jer je u Hali sportova "Ranko Žeravica" pobedila Budućnost.

Posle utakmice i pada na skor 1-4, trener beogradskog tima Dejan Milojević rekao je da nije previše zabrinut rezultatom, jer njegov tim još nije doživeo kiks u borbi za opstanak. Sa druge strane, brine ga igra...

Možda će vas zanimati

"Čestitam ekipi Budućnosti na pobedi. Osim prve četvrtine, sve ostalo je bilo za zaborav i završilo se ovako kako se završilo. Ako iz svega ovoga može da se izvuče nešto pozitivno, to je da mi nemamo pravi kiks. Izgubiti od Budućnosti, Cedevita Olimpije kod kuće, Crvene zvezde i FMP-a u gostima zaista se ne mogu tumačiti kao kiksevi, jer su to objektivno bolje ekipe od nas. Međutim, način na koji igramo je problematičan i zato moramo da se trgnemo i mečeve koji će nam odlčučivati borbu za opstanak odigramo mnogo bolje. Skor od četiri poraza i jedne pobede je loš, ali dobra stvar je što smo konkurenta u toj borbi za opstanak Zadar pobedili 24 poena razlike. Idemo dalje".

Na novinarsko pitanje za psihološki problem svog tima, mladi trener je rekao da je samopouzdanje veoma važno i da se ono izgrađuje kroz trening.

Tu tvrdnju je potvrdio citiranjem misli svog bivšeg trenera iz Partizana, Duška Vujoševića.

"Jedino rešenje za nas je da nastavimo dobro da treniramo. Duško Vujošević ima jednu izreku koja kaže: "Ekipe koje treniraju jako, ne predaju se tako lako". To će biti naš recept. Istina je da mi ne treniramo slabo, ali ono što nedostaje je veće samopuzdanje prilikom tih šuteva. Ovo nisu igrači koji nemaju šut, samo je su izgubili samopuzdanje koje ćemo treningom morati da vratimo, izjavio je Milojević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC