• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OKK Borac skupio blizu 1 500 KM za porodicu Lukić

Autor mondo.ba

Akciju je pokrenuo Rukometni klub Kaluđer, istoj su se rado odazvali i ŽRK Borac i RK Mladost, a sinoć je svoj doprinos dao i OKK Borac, koji je, kako je saopšteno iz kluba, skupio 1 430 KM.

 OKK Borac KK Heo humanitarna akcija Izvor: MN PRESS

Košarkaši Omladinskog košarkaškog kluba Borac, koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske, sinoć su u derbiju treće runde ovog takmičenja savladali ekipu Hea iz Bileće rezultatom 73:68 te su uz ekipu Prijedor Spartaka jedini neporaženi tim u ligi pod okriljem KS RS.

Najavljivali smo na našem portalu da će ovaj meč, pored takmičarskog, imati i humanitarni karakter, s obzirom da je rukovodstvo OKK Borac odlučilo da sav prihod od prodatih ulaznica, koje su se prodavale po cijeni od 3 KM, bude uplaćen banjalučkoj porodici Lukić, samohranoj majci Dušanki i šestero djece (četiri sina i dvije kćerke), za potrebe otkupa kuće u kojoj žive.

Možda će vas zanimati

Akciju je pokrenuo Rukometni klub Kaluđer, istoj su se rado odazvali i ŽRK Borac i RK Mladost, a sinoć je svoj doprinos dao i OKK Borac, koji je, kako je saopšteno iz kluba, skupio 1 430 KM.

Do sinoćnje utakmice u Boriku, bilo je prikupljeno 6 500 KM.

''Gosti iz Bileće su takođe učestvovali u akciji i priložili određeni iznos novca u donatorsku kutiju. Bilo nam je zadovoljstvo učestvovati u još jednoj humanitarnoj akciji. Porodici Lukić i RK Kaluđer zelimo da sšo prije okončaju akciju i prikupe planirani iznos sredstava za kupovinu kuće'', navedeno je u saopštenju koje potpisuje predsjednik banjalučkog kluba Milan Đajić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC