• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Marina je prešla pola sveta da donese ovaj spisak!

Autori mondo.rs Autori Nikola Janković

Selektorka Srbije je prevalila veliki put da bi u ponedeljak izašla pred novinare u Beogradu i saopštila ko će igrati za reprezentaciju. Odmah se vraća nazad...

 Marina-Maljkovic-dosla-iz-Kine-da-saopsti-spisak-reprezentacije-za-kvalifikacije Izvor: MN PRESS

Dok radi kao trener u kineskom gradu Šangaj, Marina Maljković aktivno brine i o ženskoj reprezentaciji Srbije.

Pod njenim vođstvom, naše devojke su dostizale evropske i svetske vrhove, osvajale evropsko zlato i bronzu, kao i olimpijsku bronzu, a Marinin pristup uvek je činio da njen tim izgleda borbeno i požrtvovano, kakva je i ona.

Možda će vas zanimati

Koliko je posvećena svom poslu i reprezentaciji Maljkovićeva je pokazala i ovog ponedeljka, na konferenciji za novinare zbog koje je u subotu doputovala iz Šangaja i nakon koje će se odmah spremati za celodnevni put nazad, u Kinu.


Povod Marininog dolaska nije bila utakmica, ni okupljanje nacionalnog tima, već saopštavanje spiska reprezentacije za kvalifikacione utakmice za Eurobasket. Prve mečeve nastupajućeg ciklusa njene devojke igraće 14. novembra protiv Turske u Beogradu, a tri dana kasnije u Albaniji.

U društvu Predraga Saše Danilovića, ona se u Kući košarke u Sazonovoj obratila javnosti i donela spisak zbog kojeg je prevalila veliki put.

Ovo je taj papir:

Izvor: MONDO/N.Janković

Maljkovićeva će se vratiti u Kinu već u utorak, a u Beogradu će ponovo biti za desetak dana, kada će pod njenim vođstvom devojke krenuti u još jednu akciju.

Kraj nje u ponedeljak je sedela Sonja Petrović, jedna od vođa reprezentacije koja će propustiti ovu akciju zbog oporavka od operacije kolena

Podsetimo da je ona svesno otišla na hirurški zahvat da bi bila spremna za proleće, kada će hvatati ritam za ono glavno - predolimpijske kvalifikacije i (nadamo se) Igre u Tokiju.

Plasman na Olimpijske igre je glavni cilj svih u Savezu i Maljkovićeva je rekla da će uraditi sve da taj turnir bio kruna aktuelne generacije, koja je uradila zaista velike stvari za žensku košarku u Srbiji.

Na čelu sa njom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC