• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povreda Bogdana Bogdanovića: Evo o čemu je reč i koliko je ozbiljno...

Autor mondo.rs

Pored Bogdanovića, u Bruklinu zbog povreda nisu igrali ni Kori Džozef, ni Trevor Ariza, što znači da je Volton morao da rotira bez petorice važnih igrača.

Bogdan Bogdanović postavio je rekord karijere u utakmici sa Finiks Sansima u noći između utorka i srede u Sakramentu, ubacio sedam trojki iz devet pokušaja u pobedi od 120:116, ali i presedeo poslednjih minut i 22 sekunde na klupi Kingsa.

Ovaj detalj ostao je u drugom planu, iako je duel i dalje bio "otvoren".

Možda će vas zanimati

S obzirom na to da od ranije ne može da računa na povređenog Diarona Foksa, da u rotaciji nije bio ni Marvin Begli, kao i da je Bogdanović bio daleko najopasniji igrač ekipe te večeri, svakako da bi ga trener Luk Volton koristio u poslednjih 80-ak sekundi igre.

Da bol koji je naš reprezentativac osetio u zadnjoj loži nije bio bezazlen, ispostavilo se tri večeri kasnije na prvoj od četiri utakmice "kraljevea" na turneji po Istoku, koju su Netsi dobili u Bruklinu prilično lako i ubedljivo rezultatom 116:97.

Bogdanović nije bio u konkurenciji, a informacije o tome šta je konkretan razlog variraju od "neprijatnog bola u levom kolenu", sa kojim je reprezentativac Srbije ušao u sezonu i pomenutog "problema sa zadnjom ložom", za koji pojedini NBA izvori tvrde da, citiramo, "nije reč o bezazlenom istezanju mišića".

Rekord karijere srpskog košarkaša: 31 poen, 4 skoka, 7 asistencija, 3 ukradene lopte.
Izvor: YouTube

Pored Bogdanovića, u Bruklinu zbog povreda nisu igrali ni Kori Džozef, ni Trevor Ariza, što znači da je Volton morao da rotira bez petorice važnih igrača.

Uglavnom, "BB8" stavljen je na listu povređenih igrača i odluku o tome da li će igrati i koliko donosiće trener Volton u dogovoru sa lekarskim timom pred svaku od naredne tri utakmice na gostovanjima Vašington Vizardsima (nedelja na ponedeljak), Boston Seltiksima (utorak na sredu) i Filadelfija Seventisiksersima (četvrtak na petak).

Potom, Kingsi će se vratiti u Kaliforniju i dočekati Denver Nagetse u noći između subote i nedelje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC