• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić nagovijestio da će igrati kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre!

Autor mondo.rs

Poruka srpskog centra koja se može tumačiti kao da će i idućeg ljeta nositi dres reprezentacije...

 Nikola-Jokic-kvalifikacioni-turnir-Olimpijske-igre-sportske-vijesti Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Saznali smo ime novog selektora Srbije, rivale na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, ostalo je "još samo" da saznamo koji igrači će Srbiju predstavljati na tom važnom događaju!

Svi se nadaju da će Igor Kokoškov na raspolaganju imati najveće zvijezde iz NBA lige, a ako je suditi po komentaru koji je Nikola Jokić dao za sajt "FIBA" - može se očekivati i da zvanično najbolji centar svijeta predvodi "orlove" na putu ka Tokiju.

Možda će vas zanimati

"To [igranje na kvalifikacionom turniru za Srbiju 2016. godine, prim. aut.] je bilo jedno od najboljih iskustava u mojoj karijeri. Tada sam prvi put igrao za reprezentaciju i osjećao sam se komforno sa saigračima. Igrali smo kod kuće, htjeli smo u Rio 2016. godine i igrali smo dobro i bili bolji iz meča u meč", prisjetio se Nikola Jokić u intervjuu za FIBA sajt.

"Nije bilo lako pošto je svaki tim s kojim smo se susreli igrao s velikom energijom i oni su htjeli na Olimpijske igre. Ipak, pokazali smo karakter i borbeni duh i plasirali se".

Srbiju u "Areni" očekuju dueli sa Dominikanskom Republikom i Novim Zelandom, dok su u drugoj grupi tu još i Portoriko, Italija i Senegal.

"Želim da to sve ponovimo i narednog ljeta kod kuće i da se kvalifikujemo za Tokio 2020. godine. Iskoristićemo iskustvo iz 2016. godine da učinimo isto...", kazao je Nikola Jokić i time nagovijestio da Igor Kokoškov može da računa na njega.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović


Jokić je za Srbiju igrao na Olimpijskim igrama 2016. godine i Mundobasketu 2019, dok je propustio Eurobasket 2017.

"Nije lako kada odigrate loš turnir kao mi ovog ljeta, ali moramo da se fokusiramo na budućnost. Htjeli smo da osvojimo svjetsko zlato, ali nismo igrali dobro u drugom dijelu turnira tako da ništa nismo osvojili. Naučićemo dosta iz toga, vratićemo se bolji. Svi smo talentovani igrači i bićemo bolji uskoro. To što smo igrali loš turnir ne znači da Srbijja nije više zemlja koja se bori za medalje. Mi smo jedan od najboljih timova svijeta i to ćemo uskoro pokazati...", kazao je Jokić i zaključio za kraj:

"Imamo mnogo dobrih igrača, dobar duh i vratićemo se još bolji".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC