• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Protiv Igokee ćemo morati da prolijemo mnogo znoja

Autor mondo.rs

"Njihov trenutni skor možda nekoga može da prevari, ali mi smo svjesni koliko dobrih igrača imaju i koliko opasni mogu da budu. A još su se i pojačali", poručio trener Partizana pred meč 12. kola ABA lige

 Andrea Trinkijeri pred Partizan - Igokea - Moraćemo da prolijemo mnogo znoja Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana u subotu će u Štark areni dočekati ekipu Igokee u 12. kolu ABA lige.

Trener crno-bijelih Andrea Trinkijeri živo se seća prvog duela u sezoni, kada su savladali rivala u neizvjesnoj utakmici tijesnim rezultatom - 75:73.

Možda će vas zanimati

 "Čeka nas duel sa ekipom protiv koje smo u prvom kolu odigrali veoma tešku i neizvjesnu utakmicu. Njihov trenutni skor možda nekoga može da prevari, ali mi smo svjesni koliko dobrih igrača Igokea ima i koliko opasni mogu da budu. Još su se i pojačali u odnosu na naš prvi meč. Prema tome, potrebno je da budemo maksimalno skoncentrisani u oba pravca, napadu i odbrani i svjesni da ćemo za svaki poen morati da prolijemo mnogo znoja", poručio je Trinkijeri.

Partizan je trenutno drugoplasirani tim na tabeli ABA lige sa skorom 8-3, dok se Igokea nalazi na začelju sa učinkom od dve pobjede i devet poraza. Uprkos tome i Ognjen Jaramaz najavljuje težak duel.

"Igokea je odigrala mnogo više dobrih utakmica nego što to njihov broj pobjeda govori. U svom sastavu imaju jako dobre i iskusne igrače i mogu da budu jako neprijatan rival, o čemu svjedoči i naša prva utakmica u Laktašima. Mi želimo pobedu i maksimalno ćemo se potruditi, ali sam siguran da nam put do nje neće biti nimalo lak", istakao je bek Partizana.

Meč u Štark areni igra se u subotu od 20 časova, a Partizan će kao i na prethodnom meču sa Cibonom omogućiti besplatan ulaz za djecu do 14 godina starosti, uz besplatnu kartu koju mora preuzeti starija osoba koja će biti u njihovoj pratnji.

Prodaja i preuzimanje besplatnih ulaznica za djecu vršiće se na prodajnim mjestima Ticketline na Novom Beogradu, danas i sutra, dok će karte biti moguće kupiti i dobiti i na dan meča, od 16 časova na blagajnama Štark arene. Cijene ulaznica su 600 dinara za tribine, dok će za ostala mjesta biti neophodno izdvojiti od 800 do 1.400 dinara, a najsuplje su karte u Skaj boksu (u loži) i iznose 5.000 dinara.

PAROVI 12. KOLA ABA LIGE

PETAK
FMP - Krka (16.00)

SUBOTA
Cedevita Olimpija - Mega (17.00)
Partizan - Igokea (20.00)

NEDJELJA
Mornar - Cibona (18.00)
Zadar - Budućnost (20.00)

PONEDJELJAK
Primorska - Crvena zvezda (18.00)

TABELA: Budućnost 9-2, Partizan 8-3, Cedevita Olimpija 8-3, Primorska 8-3, FMP 7-4, Crvena zvezda 6-5, Mornar 6-5, Krka 4-7, Cibona 4-7, Igokea 2-9, Zadar 2-9, Mega 2-9.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC