• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpisao za 40 miliona, pa zatražio Divcu trejd: Čeka ga KAZNA!

Autor mondo.rs

"Volio bih da budem trejdovan. Ne igram uopšte, tako da bih volio da idem negdje gdje će moji talenti biti poštovani", rekao je 30-godišnjak koji je zaobilaznim putevima stigao u NBA ligu, jer 2013. nije bio draftovan.

Dvejn Dedmon stigao je ljetos u Sakramento kao prva opcija na poziciji centra poslije odlaska Vilija Koli-Stajna, potpisao je svjež trogodišnji ugovor vrijedan 40 miliona dolara, pridružio se kampu novog trenera Luka Voltona i…

...zatražio da trejd dan-dva prije isteka 2019. godine.

"Volio bih da budem trejdovan. Ne igram uopšte, tako da bih volio da idem negdje gdje će moji talenti biti poštovani", rekao je 30-godišnjak koji je zaobilaznim putevima stigao u NBA ligu, jer 2013. nije bio draftovan.

Možda će vas zanimati

Malo po malo, nametao se u Golden Stejt Voriorsima, Filadelfija Seventisiksersima, Orlando Medžiku, San Antonio Sparsima i Atlanta Hoksima u čijem dresu je u prethodne dve sezone ubacivao nešto iznad deset poena i sakupljao nešto manje od osam skokova.

Sa svega 12 nastupa u plej-ofu, kao igrač Sparsa, stigao je ljetos u prestonicu Kalifornije, a ove zime izgleda isprovocirao uobičajenu kaznu od 50.000 dolara za prestupnike koji javno zatraže trejd.

Zamisao generalnog menadžera Kingsa, Vlada Divca, bila je da koristi Dedmonov solidan šut spolja i izvlači protivničke centre iz reketa, ostavljajući prostor za Diarona Foksa, Badija Hilda i Marvina Beglija da napadaju reket, ali taj plan nije zaživio u željenoj mjeri.

Foks je doživio peh i bio odsutan dugo, Begli nastavio agoniju sa povredama, a Dedmon šutirao trojke sa 22,9 odsto uspješnosti do trenutka kada ga je Volton zakucao za klupu.

Prošle sezone ubacivao je 38,2 odsto šuteva van linije 7,24.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC