• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan prelazi u Lejkerse?! Pregovori su u toku!

Autor mondo.rs

Kingsi pokušavaju da sklope dogovor o velikom trejdu sa timom iz Los Anđelesa. Da li će Srbin poslije 11 godina zaigrati u slavnom žutom dresu?

Više nije samo nagađanje. Bogdan Bogdanović mogao bi zaista da nastavi karijeru u Lejkersima!

Poznati novinar Njujork Tajmsa Mark Stajn objavio je u ponedjeljak da bi srpski šuter mogao da bude dio zvučnog trejda. Navodno, Sakramento je spreman da ga da u zamjenu za Kajla Kuzmu, krilnog centra "jezerdžija".

Možda će vas zanimati

"Sakramento je jedan od timova koji je pokušao da uđe u pregovore sa Lejkersima o trejdu Kajla Kuzme. Kingsi znaju da bi taj dogovor morao da uključi i odličnog šutera Bogdana Bogdanovića, koji će uskoro postati ograničeno slobodan igrač", objasnio je dobro obavješteni novinar.


Sakramento je navodno uoči ove sezone ponudio Bogdanoviću maksimalno produženje ugovora za 51,4 miliona dolara, ali je on odložio priču o tome. Na taj način, sačuvao je sebi opciju da nakon ove sezone razmatra opcije, uz mogućnost da njegov klub izjednači ponude koje budu stigle od drugih timova.

Vidjećemo da li će u tom trenutku biti igrač Sakramenta ili Lejkersa, gdje bi sa Lebronom Džejmsom tokom proljeća mogao da "napadne" titulu!

Za Lejkerse su igrala dvojica srpskih košarkaša - Vlade Divac od 1989. do 1996. i u sezoni 2004/05, a potom i Vladimir Radmanović, od 2006. do 2009.

Kingsi prolaze kroz rezultatski turbulentnu sezonu i trenutno imaju skor 13-23, dok su Lejkersi lideri Zapada sa 29 pobjeda i sedam poraza. Bogdanović (27) za to vrijeme u svojoj trećoj NBA sezoni prosječno postiže 14,5 poena po meču, uz 43 odsto pogođenih šuteva iz igre.

Interesantno je da je zvanično najbolji srpski košarkaš u 2019. godini odigrao jedan od najzapaženijih mečeva u Americi upravo protiv Lejkersa. U decembru 2018. srušio ih je u Sakramentu trojkom za pobjedu preko ruke Tajsona Čendlera.

Podsjetite se tog koša.

Trojka Bogdana Bogdanovića za pobedu protiv Lejkersa!
Izvor: YouTube/House of Highlights

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC