• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je ljubav i poštovanje za legendu: Đorđević jedva zadržao suze (VIDEO)

Autor mondo.rs

Partizan i Grobari nikada ne mogu da zaborave šta je sve Sale uradio za taj klub, zbog čega je pred meč sa Virtusom dobio ovacije cijele dvorane bez obzira na što je sjedio na klupi protivničke ekipe

 Sasa-Djordjevic-ovacije-navijaca-na-mecu-Partizan-Virtus-VIDEO Izvor: MN PRESS

Ekipa Virtusa gostovala je Partizanu u Top 16 fazi Evrokupa u Beogradu, a za Aleksandra Đorđevića to je bio poseban meč.

Nekada vrsni košgeter crno-bijelih, sada trener ekipe iz Bolonje, nije mogao da sakrije emocije pred više od 18.000 navijača u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Donedavno selektor Srbije od Grobara je u prepunoj Štark areni dobio ovacije, a od sportskog direktora Partizana Nikole Lončara uramljeni dres na poklon i sjećanje na 1992. godinu kada je zahvaljujući njegovoj trojki osvojena titula prvaka Evrope. Na video bimu pušten je i taj čuveni koš.

Đorđević je nakon fantastičnog dočeka progutao hiljadu "knedli" i teško izdržao da ne zaplače.

"Jedva sam uspio da zadržim suze, nisam ovo očekivao. Toliko sam zahvalan i ponosan na moj odnos koji traje sa Partizanom i svim ljudima koji su došli da me podrže… Beskrajno hvala", rekao je prvo Đorđević.

"Mi smo odrasli od djece koja su počela da se bave sportom, ušli smo u instituciju koja nas je radnom etikom i principima pretvorila u ljude. Ja se držim svojih principa, a dosta sportskih principa sam naučio od ljudi koji su radili u Partizanu. Sa druge strane, znam da smo mi kao igrači dobili dosta od Partizana, ali treba i vratiti, a na nama je da konstantno vraćamo. Ja sam danas dobio mnogo više nego što sam dao kao igrač… Nemojte da me tjerate sad", naveo je vrlo emotivni Đorđević.


Navijači u Beogradu osim gromoglasnog aplauza za Đorđevića su napravili i ogroman transparent.

"Za onakvu trojku treba imati m*da, pokorio si Evropu protiv Huventuda", pisalo je u dva reda, između brojnih fotografija Saleta u dresu Partizana.

Izvor: MN PRESS

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC