• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKO ne može da pobijedi u Tel Avivu - ni Armani nije taj

Autor mondo.rs

Nevjerovatna serija na domaćem parketu...

Domaći teren je najjače oružje Makabija ove sezone!

"Ponos Izraela" upisao je 14. pobjedu u Evroligi, čak desetu na svom parketu iz isto toliko utakmica, pošto dovoljno dobar "izazivač" nije bio ni Armani. Pred oko 10.000 navijača Makabi je slavio 69:63 (15:21, 16:11, 21:16, 16:15).

Možda će vas zanimati


Tokom čitavog prvog poluvremena Armani je imao manje ili veće vođstvo, ali već u prvim sekundama treće dionice - Izraelci su preokrenuli i više nisu dozvoljavali Italijanima da povedu.

Makabi je na kraju uspio da ostvari i bolju koš-razliku nego što je to Armani uradio u njihovom prvom meču koji su dobili 92:88, ali u ovom trenutku to nije naročito bitan podatak pošto Izraelci bježe čak četiri pobjede Italijanima.

Nismo gledali naročito kvalitetan meč, a "iskočio" je Otelo Hanter sa 14 poena i 14 skokova, odnosno turski reprezentativac Skoti Vilbekin koji je imao 22 poena, četiri skoka i četiri asistencije.

Najbliži pobjedi protiv u Tel Avivu ove sezone bili su košarkaši Zvezde koji su igrali produžetak, ali su ipak poraženi (84:69). Makabi je u prvenstvu izgubio samo od Hapoela.

U ekipi Etorea Mesine nije bilo naročito raspoloženog košarkaša, ekipa je šutirala tek 31% za dva, mnogo bolje za tri (45%), a dvocifreni su jedino bili Kifer Sajks (11) i srpski košarkaš Nemanja Nedović (10). Bivši reprezentativac Vladimir Micov imao je osam poena i pet skokova.

Makabi je imao odličnu sedmicu u Evroligi pošto zabilježio dva trijumfa (u utorak protiv Barselone), dok je Armani izgubio obje utakmice (u utorak debakl protiv Efesa).

Pogledajte rezultate i tabelu Evrolige poslije prvih mečeva 20. kolo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC