• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Šakota: Problemi, povrede, viza... Ne možete umorni protiv Barselone

Autor mondo.rs

"Perperoglu je bio tu samo da bi popunio 'roster'", rekao je Zvezdin trener poslije dramatičnog poraza od Barselone.

 Barselona-Crvena-zvezda-Dragan-Sakota-izjava Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je bila u igri do posljednjeg minuta u Barseloni, ali nije izdržala do kraja.

Pau Ribas je trojkom na 48 sekundi prije posljednjeg zvuka sirene definitivno slomio otpor srpskog tima u dvorani "Palau Blaugrana" i tako zadržao bodove na parketu favorita.

Tim Dragana Šakote ostavio je na parketu sve što je imao, a šef struke crveno-bijelih rekao je poslije meča da je presudila loša odbrana njegovog sastava u završnici, uz objašnjenje da u postojećim okolnostima nije mogao da izvuče više iz igrača.

Možda će vas zanimati

"Prije svega, čestitam Barseloni. Mislim da je bila veoma interesantna utakmica i da su ljudi mogli da uživaju. Bilo je veoma izjednačeno", rekao je Zvezdin trener.


"Što se nas tiče, suočili smo se sa problemom energije i broja igrača. Naravno, imali smo šansu da napravimo još bolji rezultat da smo odigrali bolju odbranu na kraju, u ključnim trenucima. Primili smo nekoliko trojki na kraju napada Barselone", dodao je on.

Šakota je govorio o zdravstvenim problemima svojih igrača, zbog čega na petoricu nije mogao da računa u četvrtak, a uz njih jedan nije mogao da putuje zbog vize. Pretpostavka je da je to Majkl Odžo.

"Oni nisu došli ovdje iz različitih razloga. Imamo problem sa virusom, a trojica igrača su imala povrede, dok je jedan imao problem sa vizom. Zato nismo imali dovoljno igrača u rotaciji i na kraju smo imali umorne na terenu. Kada ste umorni, ne možete da igrate dobru odbranu i ne donosite dobre odluke u napadu. To je moj utisak".

Stratos Perperoglu je presjedio meč na klupi i nije igrao protiv svog nekadašnjeg tima, kao ni u prošlom kolu ABA lige. On i dalje čeka prvi nastup od početka novembra i operacije kolena.

"Perperoglu je samo bio tu da popuni ekipu, jer smo imali samo 10 igrača. Počeo je da trenira sa ekipom prije dva dana. Odlučili smo da je vrijeme da bude sa timom, da putuje, da se zagrijava... To je bio razlog zašto je bio tu", dodao je Šakota.

Crveno-bijeli se odmah poslije meča vraćaju u Beograd, a narednu utakmicu odigraće u ponedjeljak, protiv Igokee u Laktašima.

Barselona - Crvena zvezda 88:84.
Izvor: Youtube/Euroleague Baskteball

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC