• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijović: Partizan nikad bolji, ali ni Budućnost nije slučajno na vrhu

Autor mondo.rs

Trener Budućnosti Petar Mijović rekao je da rezultati dovoljno govore o snazi Partizana ove sezone i istakao da njegova ekipa ne može igrati na kartu bilo kakvog umora kod crno-bijelih.

 Partizan-Buducnost-19.-kolo-ABA-Najava-nedelja-18-casova-direktno-Arenasport-1 Izvor: MN PRESS

Budućnosz u nedjelju očekuje težak zadatak u 19. kolu ABA lige, pošto gostuje ekipi Partizana. Upravo ta dva tima drže čelo na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 14-4.

"Očekuje nas teška utakmica u Beogradu, rezultati u oba takmičenja dovoljno govore o snazi Partizana ove sezone. Mislim da u prethodnih 5-6 sezona nisu bili bolji, nisu bili kompletniji i sa nikad većim ambicijama u oba takmičenja", rekao je Mijović.

Možda će vas zanimati

Ipak, kaže da i njegova ekipa ove sezone ima dobre rezultate.


"S druge strane, mislim da naša pozicija nije slučajna. Mi smo četiri kola prije kraja na diobi prvog mjesta. Kako gledamo da pobjedom protiv Partizana otvorimo i prvo mesto, tako smo i jako obazrivi prema svemu što nas čeka i nakon ove utakmice obzirom da se borimo za što bolju poziciju pred plej-of", kazao je trener Podgoričana.

Mijović je istakao da je pred njegovom ekipom zahtjevan meč.

"Partizan kao klub, trener Trinkijeri i roster koji imaju zaslužuju najveći mogući respekt i mislim da ćemo morati da budemo najbolji ove sezone ako mislimo da odigramo utakmicu koju bi u nekom momentu uveli u naš željeni tok i doveli sebe u situaciju da trijumfujemo u Beogradu", rekao je Mijović.

"Oni su ove nedjelje odigrali već dva jaka meča, protiv Crvene zvezde i Virtusa. Međutim, ovo su velike utakmice, veliki ulog je u pitanju i mislim da nam to ne donosi neku veliku prednost niti možemo igrati na kartu bilo kakvog umora kod Partizana", zaključio je.

Košarkaš Budućnosti Petar Popović naveo je da je njegova ekipa svjesna šta nosi i kakvog je značaja utakmica u Beogradu.

"Ovo je najbitnija utakmica do sada, pobjednik će najverovatnije biti na prvom mjestu regularnog dijela takmičenja. Partizan je u jako dobroj formi, dobili su dosta bitnih utakmica i pokazali su da su ozbiljna ekipa. Znamo da će biti dobra atmosfera, da će biti puna hala ali mi se spremamo, imali smo sedam dana da se spremimo i dobro odmorimo i jedva čekamo utakmicu", rekao je Popović.

Meč Partizan - Budućnost igra se u nedjelju u Štark areni od 18 časova, uz direktan prenos na TV Arenasport 1, a derbi 19. kola sudiće Ilija Belošević (Srbija), Tomislav Hordov (Hrvatska) i Igor Dragojević (Crna Gora).

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC