• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FMP ubedljiv, Jovanović srećan zbog evroligaških pojačanja

Autori Mirjana Šegan Autori Pavle Knežević

Trener FMP-a kaže da su Kuzmić i Čović već doneli kvalitet njegovom timu

 FMP ubedljiv, Jovanović srećan zbog evroligaških pojačanja Izvor: MN PRESS

FMP se sigurno i ubedljivo plasirao u polufinale Kupa Radivoja Koraća, a trener Vladimir Jovanović bio je zadovoljan, uključujući i dvojicu evroligaških pojačanja, koji su večeras debitovali za novi tim.

FMP se tako priključio Crvenoj zvezdi i Mega Bemaksu u polufinalu.

Možda će vas zanimati

"Čestitam mojim momcima na plasmanu u polufinale. Sačekaćemo protivnika, pa ćemo o tome da pričamo. Kontrolisali smo utakmicu od početka do kraja. Znali smo da je Dinamik dobra mlada ekipa i da može da napravi problem ako se ne shvati na pravi način. Bilo je stvari koje nisu bile dobre, ali su i normalne jer imamo dva nova igrača, koja nisu imala mnogo vremena da se naviknu na ofanzivne i defanzivne zadatke i principe", rekao je Jovanović.

Vest nedelje kada je vaš tim u pitanju jeste dolazak Filipa Čovića i Ognjena Kuzmića iz Crvene zvezde. Oni imaju samo pravo nastupa u kupu i domaćem prvenstvu, kakva su od njih očekivanja?

"Oni su već samim dolaskom doneli veliki kvalitet. To su igrači koji su evroligaši, koji pozitivno utiču na ekipu, mogu da prenesu znanje, daju primer na treningu. Zadovoljni su što su u FMP-u, dobro treniraju, dobro se ponašaju. Nisu u najboljoj takmičarskoj formi, što je razumljivo, ali kako vreme bude odmicalo, nadam se da će da budu pravi", rekao je Jovanović.

Trener Dinamika Miro Alilović nije bio nezadovoljan, uprkos porazu.

"Čestitam FMP-u na dobroj igri i na pobedi, želim im sve najbolje, kao i ostalima koji su već učesnici i budući učesnici. Ja sam hteo da ovi naši mladi igrači imaju prvi put priliku da se sreću sa ABA ligašem koji u rosteru ima 12 igrača, u kojoj nema pada, i da vide kako je to kad nisi fokusiran na greške", rekao je Alilović.

"Zadovoljan sam na 25 minuta igre, dok smo imali snage i koncentracije. Posle toga je naša igra pala. Iz ovoga ćemo povući lepo iskustvo za moje momke, tako da smo već nešto ogromno naučili iz ove utakmice, da se što bolje spremimo za KLS i ABA 2", dodao je on.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC