• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloje zna da nije reagovao kako treba: Imamo šansu protiv Zvezde!

Autori Mirjana Šegan Autori Pavle Knežević

Pomoćni trener Mega Bemaksa vjeruje da njegov tim može da se suprotstavi Zvezdi u polufinalu kupa. A što se tiče Milojevića...

 /Vule-Avdalovic-Mega-ima-sansu-protiv-Crvena-zvezda-polufinale-Kup-Radivoja-Koraca Izvor: MN PRESS

Mega Bemaks se mučila, isključen joj je trener, ali je na kraju dobrom odbranom slomila užičku Slobodu i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Pomoćni trener Vule Avdalović kazao je da se istupi zbog koga je Dejan Milojević isključen "dešavaju", kao i da vjeruje da njegov tim ima šansu u polufinalu protiv Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

"Dešava se. Trenerski posao je jako stresan, burno je reagovao na jednu sudijsku odluku. Nije reagovao na pravi način, ali on to zna", mirno je Avdalović odgovorio na pitanje o nemiloj sceni.

Što se tiče same utakmice…

"Čestitam Slobodi i njihovom stručnom štabu, mislim da radi sjajan posao. Mi smo u drugom poluvremenu krenuli jako agresivno, prije svega sa odbranom. Htio bih prije svega da pohvalim Andriju Marjanovića, uneo je preokret u našu igru i Nikolu Tanaskovića. Oni ne igraju previše u Jadranskoj ligi, ali danas pokazali da može i te kako da se računa na njih. Marjanović je po statistici samo dva poena, ali ključni faktor da preokrenemo utakmicu", rekao je Avdalović.

Najbolji igrač Mege bio je, međutim, Marko Simonović, koji je utakmicu završio sa 32 poena i 13 skokova, odnosno ukupnim indeksom korisnosti od 39! Ipak…

"Njega nisam istakao jer on cijelu sezonu igra fenomenalno, on nam je najbolji igrač ove sezone. Ne treba njega previše hvaliti, on zna kako igra ove godine, svi smo jako zadovoljni, samo je nastavio niz od nekoliko sjajnih igara ove sezone", kazao je Avdalović.

U polufinalu vas čeka šampion države Crvena zvezda

"Mislim da imamo šanse ako nastavimo da igramo ovako, u odbrani prije svega. Ako tako bude, mislim da možemo da očekujemo neizvjesnu utakmicu", rekao je Avdalović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC