• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nevjerica: Vratio se na zaletište, preskočio čovjeka od 226 i izgubio!

Autor mondo.rs

Kao i 2016. u Torontu, publika je u nevjerici ispratila poraz Arona Gordona u finalu takmičenja u zakucavanju. Pošteno?

 NBA-All-Star-2020-finale-u-zakucavanju-Aron-Gordon-protiv-Dzejmsa-Dzonsa-Dzuniora-VIDEO Izvor: Guliver, Jonathan Daniel/Getty Images North America

Pune četiri godine od spektakularnog okršaja sa Zakom Lavinom, Aron Gordon vratio se u noći između subote i nedjelje na zaletište riješen da još jednom poleti iznad obruča i osvoji trofej koji je - uz nevjericu i negodovanje publike - u Torontu 2016. pripao njegovom rivalu.

Kakav "deja-vu".

Gordon - Lavin 2016.
Izvor: YouTube


Navijači u "Junajted centru", naročito oni najpoznatiji iz prvih redova, uz nevjericu i negodovanje ispratili su još jedno spektakularno finale takmičenja u zakucavanju i još jedan sporan poraz atlete iz Orlando Medžika.

Nedugo nakon što je od žirija u posljednjoj seriji dobio 47 i čestitao novom šampionu Deriku Džonsu Džunioru iz Majami Hita, snažni 24-godišnjak poručio je da se poslije Čikaga 2020. neće više vraćati na zaletište.

Tamo, malo poslije "clutch" lopte koja je riješila finale u brzom šutiranju trojki, tandem sa Floride brzo se izdvojio u konkurenciji Peta Konautona iz Milvoki Baksa i povratnika na scenu, Dvajta Hauarda iz Los Anđeles Lejkersa.

U jednom trenutku na parketu se pojavio najviši košarkaš NBA lige, Tako Fol iz Boston Seltiksa sa svojih 226 centimetara. Gordon ga je preskočio i prikucao loptu u obruč, ali to nije bilo dovoljno...

Ponovo sa Supermenovim plaštom oko vrata, Hauard je razočarao žiri u kom su, između ostalih, sjedili sadašnji i budući članovi "Kuće slavnih", Dvejn Vejd i Skoti Pipen, pa je sa Konautonom mogao "na miru" da isprati finalnu seriju između Džonsa Džuniora i Gordona.

Računajući i prvu rundu, Gordon je u pet uzastopnih "kucanja" dobijao perfektne ocene, a onda u posljednjoj seriji - i to nakon što žiri prvi put u finalu nije pokazao pet "desetki" Džonsu - ugledao je broj "47".

Izvor: Guliver, Jonathan Daniel/Getty Images North America

Dok su se iznenađene NBA zvezde iz VIP redova tražile međusobno pogledima, svi su mogli jasno da izračunaju da je košarkaš Majamija sakupio poen više.

Izvor: Guliver, Stacy Revere/Getty Images North America

Pogledajte finalnu seriju...

NBA All Star finale u zakucavanju.
Izvor: YouTube

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC